Gadens Stemmer - Indre by

Jarmers Plads, (Ved indgangen til H.C. Ørstedsparken), 1551 København V
22 mar 2020 kl. 14:00 - 15:30
Super arrangør
Billetter DKK 149,00
Billetter DKK 149,00

Det her er ikke nogen traditionel byvandring! Det er en helt unik byvandring med et menneske, som har levet et liv på kanten af samfundet, som du bliver budt indenfor i. 

Guiderne hos Gadens Stemmer fortæller om deres eget liv, hver byvandring er derfor forskellig. Vi fortæller om tabuiserede emner såsom stofmisbrug, psykisk sårbarhed og hjemløshed. Vi håber at se jer ude i virkeligheden!

Dagens guide i Indre by præsenterer sig selv:

Hej jeg hedder Kim, jeg er i midt trediverne. 

Jeg har været involveret i organiseret kriminel, jeg har haft et skjult misbrug af flere forskellige substanser, som det lykkedes mig at skjult indtil, at jeg forlod miljøet for få år siden.

Jeg er vokset op i et område af Amager, som var præget af alkohol, kriminalitet og stoffer. Min kriminelle løbebane startede som 10-årig og sluttede 21 år efter. Jeg har altid læst og tænkt meget, hvilket gjorde mig i stand til at tænke udover normer og gængse grænser - og det har i den grad hjulpet mig til at navigere i miljøet, hvor jeg har kunnet aflæse situationer og mennesker hensigtsmæssigt. I dag er jeg helt ude af miljøet og mit misbrug, jeg tager en dag ad gangen og prøver at være det bedst mulige forbillede for min søn. 

For at se billede af Kim, så du kan genkende ham på byvandringen, tryk HER

Kunderne siger:
Fantastisk søndag eftermiddag i selskab med Kim👍👍😁 kan klart anbefales ..

Ina B dec. 2019


Profile picture
Gadens Stemmer

Gadens Stemmer kender gaderne som ingen andre. Her er billetsalget til vores åbne ture, vi arrangerer også private byvandringer i København, Vejle og Faxe - send os en mail på booking@gadensstemmer.dk for at høre mere.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke