Gadens Stemmer - Indre by

Jarmers Plads, (Ved indgangen til H.C. Ørstedsparken), 1551 København V
15 mar 2020 kl. 14:00 - 15:30
Super arrangør
Billetter DKK 149,00
Billetter DKK 149,00

Det her er ikke nogen traditionel byvandring! Det er en helt unik byvandring med et menneske, som har levet et liv på kanten af samfundet, som du bliver budt indenfor i. 

Guiderne hos Gadens Stemmer fortæller om deres eget liv, hver byvandring er derfor forskellig. Vi fortæller om tabuiserede emner såsom stofmisbrug, psykisk sårbarhed og hjemløshed. Vi håber at se jer ude i virkeligheden!


Dagens guide i Indre by præsenterer sig selv:
Mit navn er Steen. Jeg har arbejdet normalt stort set hele mit liv, men er endt på gaden som pensionist og har derfor været langt nede. Heldigvis er jeg kommet videre med mit liv blandt andet takket være Projekt Udenfor, så jeg nu kan fortælle om livet og mine oplevelser på gaden og forhåbentlig derved øge forståelsen for de hjemløses situation og fortælle, at hvis omstændighederne er rigtig uheldige ja, så kan det faktisk ske for alle.

På min tur vil jeg fortælle om hjemløse-livet, som det var for mig, og jeg vil vise nogle af mine opholdssteder samt fortælle om nogle af de ting, der skete dér, og hvordan kontakten var med andre mennesker. Vi starter i HC Ørstedsparken og kommer bl.a. forbi Nansensgade og Rundetårn.

For at se billede af Steen, så du kan genkende ham på byvandringen, tryk HER

Kunderne siger:
Særdeles interessant og gav et virkelig godt indblik i de hjemløses liv og udfordringer. Vores guide Steen var en eminent fortæller!

Bredegaard aug. 2019Profile picture
Gadens Stemmer

Gadens Stemmer kender gaderne som ingen andre. Her er billetsalget til vores åbne ture, vi arrangerer også private byvandringer i København, Vejle og Faxe - send os en mail på booking@gadensstemmer.dk for at høre mere.

eventet sluttede

Gadens Stemmer - Indre by

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke