Gadens Stemmer - Nørrebro

07 sep 2019 kl. 11:00 - 12:30

Hjørnet af Hans Egedesgade/Struensegade , 2200 Kbh N

Det her er ikke nogen traditionel byvandring! Det er en helt unik byvandring med et menneske, som har levet et liv på kanten af samfundet, som du bliver budt indenfor i. 

Guiderne hos Gadens Stemmer fortæller om deres eget liv, hver byvandring er derfor forskellig. Vi fortæller om tabuiserede emner såsom stofmisbrug, psykisk sårbarhed og hjemløshed. Vi håber at se jer ude i virkeligheden!


Dagens guide på Nørrebro præsenterer sig selv:
Jeg hedder Oluf, men alle kalder mig for Luffe. Jeg er født langt ude på landet i det herrens år 1970. Jeg flytter til Roskilde som 25-årig og bor der i 16 år, men en dag smider jeg alle mine ting ned i en sort sæk og rejser til København - jeg skal bare væk, men jeg har ikke noget sted at være, så jeg flytter direkte på gaden. Jeg lever nogle år på gaden og har især min gang på Nørrebro. Da jeg var hjemløs ramte jeg virkelig bunden. Og når man er på bunden, er man nød til at komme op, for man kan jo ikke komme længere ned uden at dø.

For at se billede af Luffe, så du kan genkende ham på byvandringen, tryk HER

Kunderne siger:
Kan klart anbefale en guidet rundtur på Nørrebro med “luffe”. Man får virkelig et indblik i hvordan man møder modstand i livet, nogle mere end andre, men også at luffe hele tiden er blevet ved med at kæmpe for at komme ovenvande igen, og den dag idag står med egen lejlighed og intet misbrug. 5 store stjerner herfra!
Alexander B., august 2019