Gadens Stemmer - Nørrebro

Nuuks Plads st. (Metro), (Ved elevatoren over jorden), 2200 København N
14 mar 2020 kl. 11:00 - 12:30
Super arrangør
Billetter DKK 149,00
Billetter DKK 149,00

Det her er ikke nogen traditionel byvandring! Det er en helt unik byvandring med et menneske, som har levet et liv på kanten af samfundet, som du bliver budt indenfor i. 

Guiderne hos Gadens Stemmer fortæller om deres eget liv, hver byvandring er derfor forskellig. Vi fortæller om tabuiserede emner såsom stofmisbrug, psykisk sårbarhed og hjemløshed. Vi håber at se jer ude i virkeligheden!


Dagens guide på Nørrebro præsenterer sig selv:
Jeg hedder Oluf, men alle kalder mig for Luffe. Jeg er født langt ude på landet i det herrens år 1970. Jeg flytter til Roskilde som 25-årig og bor der i 16 år, men en dag smider jeg alle mine ting ned i en sort sæk og rejser til København - jeg skal bare væk, men jeg har ikke noget sted at være, så jeg flytter direkte på gaden. Jeg lever nogle år på gaden og har især min gang på Nørrebro. Da jeg var hjemløs ramte jeg virkelig bunden. Og når man er på bunden, er man nød til at komme op, for man kan jo ikke komme længere ned uden at dø.

For at se billede af Luffe, så du kan genkende ham på byvandringen, tryk HER

Kunderne siger:
Vi var 4 veninder fra Esbjerg der i lørdags var på en super god tur med Luffe. 😊
Tak Luffe for at du delte din livshistorie med os. Dette var lærerigt og gav os stof til eftertanke, for du er en Fighter
💪
Denne tur kan varmt anbefales
👍

Olsen sep. 19
Profile picture
Gadens Stemmer

Gadens Stemmer kender gaderne som ingen andre. Her er billetsalget til vores åbne ture, vi arrangerer også private byvandringer i København, Vejle og Faxe - send os en mail på booking@gadensstemmer.dk for at høre mere.

Event aflyst

Gadens Stemmer - Nørrebro

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke