Gadens Stemmer - Vesterbro

10 nov 2019 kl. 14:00 - 15:30

Halmtorvet 20, (foran Station City), 1700 København V.

Det her er ikke nogen traditionel byvandring! Det er en helt unik byvandring med et menneske, som har levet et liv på kanten af samfundet, som du bliver budt indenfor i.

Guiderne hos Gadens Stemmer fortæller om deres eget liv, hver byvandring er derfor forskellig. Vi fortæller om tabuiserede emner såsom stofmisbrug, psykisk sårbarhed og hjemløshed. Vi håber at se jer ude i virkeligheden!

Dagens guide på Vesterbro præsenterer sig selv: 
Mit navn er Lars Rs, jeg er vokset op på Amager i en normalt velfungerende arbejderfamilie, da jeg var 10 år blev vores familie ramt af et lyn af smerte, da min mor fik konstateret sclerose.

I mit indre kaos fandt jeg hashen og røg min første joint, da jeg var 10 år gammel. Jeg ledte efter dén rus, som jeg fik fra den første joint, de næste 22 år. Gennem en stor glidebane mod helvedet på jord, endte jeg i Istedgade som gadejunkie på alle tænkelige stoffer og drak oveni det en kasse guldøl om dagen! Da kriminalitet hang sammen med mit misbrug, har jeg desuden sammenlagt siddet 11 år i fængsel. At jeg lever i dag,ser jeg selv som et mirakel.
Jeg fandt ikke Gadens Stemmer, de fandt mig - og det er en selvfølge, at jeg med største glæde og villighed vil hjælpe andre gennem min historie og give et indblik i mennesket bag stofferne. Derfor er jeg hos Gadens Stemmer. Jeg tager jer med rundt på Vesterbro til steder, der har været vigtige for min historie. Vesterbro var et sted, jeg brugte to årtier af mit liv. På min byvandring fortæller jeg om "sammenholdet" mellem mig og pigerne fra Skelbækgade, at være hjemløs og misbruger og om livet bag tremmer. 

For at se billede af Lars, så du kan genkende ham på byvandringen, tryk HER

Kunderne siger:
Det var en fantastisk tur sammen Lars som fortalte lidt om byen og hans egen opvækst 👍🏻
Det var så levende fortalt og man havde bare lyst til at høre mere 😃
Tak til Lars for den gode rundvisning 🙏🏻
Gitte W., maj 2019