Gadens Stemmer - Vesterbro

Gadens Stemmer - Vesterbro

Billetter fra DKK 149,00

Sted

Dato

15 apr 2023 kl. 14:00 - 15:30

Beskrivelse

Det her er ikke nogen almindelig byvandring! Den personlige historie er i fokus, og du kan høre om at være hjemløs, stofmisbruger eller på anden måde socialt udsat.
Anbefalet aldersgrænse: 12 år.

Dagens guide på Vesterbro:

Jeg hedder Mia og vil gerne tage jer med rundt på Vesterbro og vise jer hvor jeg skaffede kunder, indtog stoffer og sov i mange år. Jeg voksede op i en familie hvor jeg blev misbrugt, jeg flyttede derfor hjemmefra da jeg kun var 12 år gammel. Det var en hård ungdom, der gjorde at jeg endte på gaden på Vesterbro.  Min hverdag på Vesterbro handlede om at tjene penge på gaden på salg af sex, købe mine stoffer, derefter få lidt søvn på Reden og så op igen og starte forfra. Sådan var mit liv i 15 år.

Jeg fortæller min historie for at andre kan få et ærligt indblik i hvor råt et liv det er at være i stofmiljøet. Jeg håber at det kan forebygge at nogle unge mennesker ender der. Så fortæller jeg også historien fordi det hjælper mig med at bearbejde nogle af de ting jeg har oplevet.

Tryk HER for at se billede af mig på Gadens Stemmers hjemmeside


Arrangør

Gadens Stemmer kender gaderne som ingen andre. Her er billetsalget til vores åbne ture, vi arrangerer også gruppeture for skoler, gymnasier, uddannelsesinstitutioner og virksomheder i København, Odense, Vejle, Esbjerg og Faxe - send os en mail på booking@gadensstemmer.dk for at høre mere.

Lokation

Vesterbros Torv, (Ved Herkules Springvandet), 1620 København V

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .