Gadens Stemmer - Vesterbro

Gadens Stemmer - Vesterbro

Billetter fra DKK 149,00

Sted

Dato

18 maj 2023 kl. 14:00 - 15:30

Beskrivelse

Det her er ikke nogen almindelig byvandring! Den personlige historie er i fokus, og du kan høre om at være hjemløs, stofmisbruger eller på anden måde socialt udsat.

Du er selv med til at skabe byvandringen, så stil endelig spørgsmål til guiden.

Anbefalet aldersgrænse: 12 år. 

Dagens guide på Vesterbro:

Mit navn er Sami, og jeg har prøvet meget – mit liv har ikke altid været nemt, men jeg har bevaret min sorte humor.

Jeg er vokset op med narko, min far var narkoman og alkoholiker – og min mor blev det. Jeg mistede mine forældre i en tidlig alder, som gjorde at jeg følte mig fortabt og helt alene. Jeg har altid haft meget krudt i røven, og det har ført mig ned ad mørke veje i mit liv. Jeg var kriminel i en meget tidlig alder, og jeg begyndte at ryge smøger, da jeg var 10 år. Så røg jeg hash, så begyndte jeg at smage alkohol, og så var det amfetamin og coke – til sidst metadon. Jeg var ca. 22 år, da jeg startede min "karriere" som hjemløs. Efter mange års svære forhindringer fortæller jeg også, hvordan jeg overlevede og står her i dag.

Tryk HER for at se billede af mig på Gadens Stemmers hjemmeside 

Kunderne siger:

Det var en god oplevelse, og Sami der viste rundt og fortalte sin personlige beretning, var en god og levende fortæller, selvom det bestemt er en barsk livshistorie hun deler helt åbent. En tur med gadens stemmer giver indblik i en anden del af livet i København - ikke alt er så poleret som det ser ud til.

Tommy B. N. maj 2021Arrangør

Gadens Stemmer kender gaderne som ingen andre. Her er billetsalget til vores åbne ture, vi arrangerer også gruppeture for skoler, gymnasier, uddannelsesinstitutioner og virksomheder i København, Odense, Vejle, Esbjerg og Faxe - send os en mail på booking@gadensstemmer.dk for at høre mere.

Lokation

Stampesgade 1, (Ved Metroplads), 1702 København V

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .