Gadens Stemmer - Vesterbro

Gadens Stemmer - Vesterbro

Billetter fra DKK 149,00

Sted

Dato

21 maj 2023 kl. 14:00 - 15:30

Beskrivelse

Det her er ikke nogen almindelig byvandring! Den personlige historie er i fokus, og du kan høre om at være hjemløs, stofmisbruger eller på anden måde socialt udsat.

Du er selv med til at skabe byvandringen, så stil endelig spørgsmål til guiden.

Anbefalet aldersgrænse: 12 år.

Dagens guide på Vesterbro er Julie

Selv når livet kører som smurt med arbejde, sunde familierelationer, venner og kæreste, så kan det hele godt køre af sporet! Det gjorde mit liv, da der blev kastet en pose hvidt pulver på bordet til en fest.

Hvad fortæller jeg om
Jeg har levet 31 år og 4 af dem, har været levet udover det sædvanlige. I midt 20’erne blev jeg til en fest præsenteret for noget jeg ikke vidste hvad var, men jeg var nysgerrig og blev hooked med det samme. Det var heroin og det fik lov til at styre mit liv de næste 4 år.

På min tur vil I høre om hvordan mit liv har bevæget sig fra at være velfungerende med arbejde, familie, lejlighed, venner, til at skulle leve et dobbeltliv hvor den velfungerende tilværelse skulle kombineres med et stigende misbrug, for til sidst at stå, leve og arbejde i en anden og meget rå virkelighed. Det er noget af en rejse jeg har været på og det har ikke været de nemme discipliner jeg har konkurreret i, skulle jeg lige hilse og sige!

At leve som misbruger kan tage meget fra dig; dit hjem, din omgangskreds, din livsglæde og omsorgen for dig selv og andre – afhængigheden udvisker dine værdier og grænser langsomt. Men tag ikke fejl; selvom man lever råt, så findes der stadig moral og klarsyn og det holdt jeg fast i, selv da jeg var allerlængst nede.

På et tidspunkt kommer jeg i kontakt med de helt forkerte mennesker og det fik sendt mig på rette kurs og ud af mit misbrug – nogle gange er det en kombination af underlige tilfældigheder og viljestyrke, der skaber de helt rigtige betingelser for en forandring.

Selvom det er en tung historie jeg bærer med mig, så har den ikke taget mit gode humør eller humor fra mig og det er jeg både stolt og glad for! Jeg glæder til at tage jer rundt på Vesterbro og overraske jer med fortællinger fra mit liv!

Hvorfor fortæller jeg
Det er helt vildt givende at jeg kan få muligheden for, at fortælle om mit liv og skabe forståelse for, hvad et misbrug er og hvor lidt der skal til, før det kan gå helt galt.

Når jeg fortæller i Gadens Stemmer føler jeg, at jeg er noget værd!

Arrangør

Gadens Stemmer kender gaderne som ingen andre. Her er billetsalget til vores åbne ture, vi arrangerer også gruppeture for skoler, gymnasier, uddannelsesinstitutioner og virksomheder i København, Odense, Vejle, Esbjerg og Faxe - send os en mail på booking@gadensstemmer.dk for at høre mere.

Lokation

Stampesgade 1, 1702, København V, Hovedstaden Stampesgade 1, 1702 København V

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .