spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Gæstebud: Niels Stokholm/ Thorshøjgaard

Afholdt event

Gæstebud: Niels Stokholm/ Thorshøjgaard

Fra DKK 245,00

Sted

Dato

21 sep 2017 kl. 18:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Niels Stokholm fortæller om Thorshøjgaard


Den 83-årige biodynamiske bonde Niels Stokholm er en af mest idealistiske landmænd i bondelandet Danmark. På Thorshøjgaard ved Dronningmølle lever han i harmoni med naturen og driver sammen med sin kone, Rita, et bæredygtigt landbrug, der leverer råvarer til nogle af landets bedste restauranter.

For Niels Stokholm er gården og dyrene ikke noget, der begrænser sig til hans levetid. Han har visioner for fremtidige generationer og ønsker, at den jord, han efterlader, også skal være frugtbar til glæde for mennesker i de næste tusinde år.

Hør Niels Stokholm fortælle om sit særlige forhold til jorden, dyrene og planterne, hvorefter vi sammen nyder et godt måltid mad med kød og grøntsager fra Thorshøjgaard tilberedt af gæstekok Sysser Dalsborg.

Efter middagen vil der være mulighed for at se den prisbelønnede dokumentarfilm ”Så meget godt i vente”, hvor instruktør Phie Ambo følger Niels imens han plejer sine dyr og dyrker sine marker i samarbejde med universet - samtidig med han kæmper en kamp mod myndighedernes kontrollanter.

Såvel gæstebud, middag og filmvisning foregår udenfor i det danske sommervejr. Så tag varmt tøj på eller med. Vi rykker kun indenfor, hvis det regner.

Pris: 245,- kr

Billetten giver adgang til oplæg og middag. Drikkevarer tilkøbes.

BEMÆRK:
Det er muligt at vælge en vegansk udgave af middagen, hvis der rettes henvendelse til Munkeruphus efter at have bestilt billet på Billetto.

Arrangør

Munkeruphus er et tidligere kunstnerhjem smukt beliggende ud til Øresund på kyststrækningen mellem Gilleleje og Dronningmølle, som siden 1989 har fungeret som event- og udstillingssted for kunst, arkitektur og design. Foruden skiftende udstillinger med danske og udenlandske kunstnere, rummer huset også en mindre butik, en café med udsigt til havet, udeservering om sommeren samt en vidtstrakt offentlig have med skulpturer. Der er direkte adgang til stranden via Dronningekløften i bunden af haven. Se mere på www.munkeruphus.dk

Lokation

Munkeruphus, Munkerup Strandvej 78, 3120 Dronningmølle

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .