Event aflyst

Gæt Aprilsnarren - Historisk 1. april med Københavns Byvandrerlaug

DKK 125,00 - DKK 460,00

Sted

Dato

01 apr 2020 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Gæt Aprilsnarren!

Har du styr på Københavns historie? Så skal du måske lege med, når Københavns Byvandrerlaug inviterer til en alternativ 1. april i Helligåndshuset.
Normalt er alt hvad de fortæller naturligvis den skinbarlige, historiske sandhed, men den 1. april vil mindst én af dem lyve så bukserne flyver. Det er publikums opgave sidst på aftenen at afsløre løgneren, en opgave, der lyder nemmere end den er. Det er nemlig rutinerede kræfter, der står på scenen i Helligåndshuset d. 1. april. Medlemmerne af Københavns Byvandrerlaug har tilsammen mange tusinde timers erfaring med historieformidling og har om nogen styr på, hvad der er op og ned i byens omtumlede historie.
Til de heldige og dygtige, der kan se gennem røgslørene og udpege Aprilsnarren er der naturligvis byvandrings-gavekort i præmie.

Aftenens konferencier er Historiker Kaare Johannesen, kendt fra bl.a. Historiequizzen på DR K.

Døren åbnes kl. 18:30 og lukkes igen senest kl. 21:15

Arrangør

Københavns Byvandrerlaug blev dannet i foråret 2014. En flok gæve byvandrere, en broget skare, blev enige om at danne et laug indenfor en branche, hvor der ofte er en yderst svingende kvalitet.

Alle medlemmer i lauget er eksperter inden for deres eget felt. Nogle har vide rammer, andre er specialiseret i bestemte kvarterer og tidsperioder og andre i temaer.

Fælles for os alle er den høje kvalitet, de mange års erfaring samt den brændende interesse for Københavns historie.

Lauget er så vidt muligt opbygget inden for de gamle laugsrammer. Det vil sige, at lauget blandt andet benytter sig af betegnelser som oldermand/kvinde, skaffer og oldgeselle m.m.


Medlemmer pr. 1/1 2020

Allan Mylius Thomsen, Per Nielsen, Hanne Fabricius, Lisa Elsbøll, Torben Frandsen, Nynne Vidgren, Elin Fredriksson, Mads Kristian Mikkelsen, Dorte Appel Persson og Christian Holm Donatzky.

 

Lokation

Helligåndshuset Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København

Headliner

Christian Holm Donatzky
Historiker, Byvandrer- historytours.dk
Elin Fredriksson
Skuespiller, Byvandrer - ghosttour.dk
Torben Frandsen
Historiefortæller, Byvandrer - weirdwalks.dk
Hanne Fabricius
Arkæolog, Byvandrer - tyra.dk
Mads Kristian Mikkelsen
Historiefortæller, Byvandrer - vandrehistorien.dk
Dorte Persson
Danser mm. Byvandrer - fruentimmerture.dk
Allan Mylius Thomsen
Forfatter, Byvandrer - historiskebyture.dk
Nynne Vidgren
Historiker, Byvandrer - ghosttour.dk
Kaare Johannesen - aftenens konferencier
Historiker, Forfatter - kaarejohannesen.dk

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .