eventet sluttede

Game Pieces & Hikashu

DKK 50,00 - DKK 100,00

Dato

31 okt 2015 kl. 20:00 - 01 nov 2015 kl. 01:00

Beskrivelse

G((o))ng Tomorrows afslutningsaften byder på Game Pieces og musik som leg og spil med både ikoniske og nye værker i genren. På scenen er en kvartet sammensat specielt til aftenen med den britiske sangerinde Loré Lixenberg, saxofonisten Stefan Baur, slagtøjsspilleren Ying-Hsueh Chen og performeren Jeppe Just. De præsenterer uropførelser bestilt til denne aften med Toke Brorson Odins spillekorts-værk Animal Music og nye værker af Regin Petersen og Henrik Rasmussen. Læg hertil ikoniske Game Pieces af Karlheinz Stockhausen og Jørgen Plaetner, live video, hvor du kan følge med i de grafiske løjer, og japanske Shiba Tetsus game pieces, inspireret af en række workshops i Tokyo omkring amerikanske John Zorns værk Cobra.

Cobra projektet i Tokyo var initieret af vokalisten og multi-instrumentalisten Koichi Makigami, og netop han står på scenen, når festivalen slutter af med det legendariske japanske band Hikashus første koncert i Danmark. Koichi Makigami har skabt Hikashu, fem krøllede japanske hjerner, der har spillet sammen siden 1978. Med deres blanding af performance, rock, improvisation, jazz og udskejelser tilfører de fem KoncertKirken en sjælden energi: fængende spontanitet, improvisation, rock, udskejelser og jazz, der skal opleves live!

PROGRAM

20:00 GAME PIECES
Loré Lixenberg (mezzo & vært), Ying-Hsueh Chen (slagtøj), Stefan Baur (saxofon), Jeppe Just (performance)
Værker af John Zorn, Karlheinz Stockhausen og Jørgen Lekfeldt. Uropførelser af Regin Petersen, Toke Brorson Odin og Henrik Rasmussen.

Koncerten er kurateret i samarbejde med Carl Bergstrøm-Nielsen

22:00 HIKASHU
Makigami Koichi, vokal; Mita Freeman, guitar; Sakaide Masami, bas; Shimizu Kazuto, piano og basklarinet og Sato Masaharu, trommer.

Koncerten er støttet af Japan Foundation

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .