spring til hovedindhold

Gammel elevdag 2024

Gammel elevdag 2024

Fra Gratis

Sted

Dato

20 apr 2024 kl. 14:00 - 21 apr 2024 kl. 10:00

Beskrivelse

Gammel elevdag 2024 på Husby Efterskole!

Årets gammel elevdag afholdes lørdag d. 20. april, og starter klokken 14.


For at deltage i aftenens aktiviteter, skal man købe en "Fest & Spisning"-billet. Her er 2 slags billetter -> Vælg (+ Overnatning), hvis du regner med at overnatte efter festen.

Eftermiddagens aktiviteter koster ikke noget at deltage i, men vælg alligevel gerne den gratis "eftermiddags-billet", så vi ved hvor mange der kommer.


Billetsalget lukker d. 6. april kl. 23:59.


Det er ikke tilladt at medbringe alkohol til arrangementet! Drikkevarer kan købes i baren.

Man skal være medlem af Husby Efterskoles Elevforening eller enten nuværende eller tidligere ansat, for at deltage i dagen.

Lokation

Husby Efterskole, Sognegårdsvej 15, 6990 Ulfborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Events du har kigget på
Andre events fra arrangøren
Anbefalede events