GanSKE normal

eventet sluttede

GanSKE normal

Billetter fra DKK 75,00

Sted

Flere tidsrum

28 september 2022 - 1 oktober 2022

Beskrivelse

Få et både humoristisk og vigtigt indblik i et forsøg på at omfavne det middelmådige, når Teaterhuset har premiere på måSKEs forestilling, der nåede finalen i TeaterBattle sidste år!

Du har fået stukket et kort i hånden, ikke andet. Du skal nu på egen hånd navigere gennem livet. Jo, du får da lidt indspark hist og her, og en gang imellem giver din far dig et råd - og du har altid mulighed for at sparre med en studievejleder! Men ingen fortæller dig præcist, hvordan det skal foregå, hvad du skal gøre, og om du er tilfreds eller ej. Det må du selv mærke efter.

Var det seriøst det? Er det seriøst livet? Kan man lave om på, hvem man er? Du kunne fx godt ha’ brugt en anelse mere viljekraft, er det noget, der kan tilkøbes under rejsen? Kan man få kortlagt sin personlighed? Normerne presser dig i én retning. Men er det den eneste rigtige vej at gå? Du vil gerne gøre alt det, de siger, man burde, selvom det lyder gabende kedeligt. Du er et unikt menneske, men eftersom at alle er unikke, er det alligevel ikke rigtig noget særligt. Hvad ville der ske, hvis du prøvede at gøre noget anderledes - hvis du brød ud af “plejer”-doktrinen?

måSKE nåede hele vejen til finalen i TeaterBattle sidste år med en 10-minutters visning af den forestilling, der her et år senere er blevet til forestillingen GanSKE normal.


PRODUKTIONEN
Idé, manus og skuespil - måSKE
Fotograf - Lasse Jonsson

Fotograf - Maria Elisabeth Nielsen

Musikalsk konsulent - Christian Mondrup

Konsulent - Marie Gade Nielsen og Cille Viola Brandt Petersen

Lysdesign - Carl Asmussen

Afvikler - Mads Iversen

måSKE
Katrine Juliane Krone 
Sofie Jul Nielsen
Emilie Viktoria Lauring Nørby


VARIGHED

50 minutter

Arrangør

Teaterhuset er som forening og teater med til at udvikle og sætte rammerne for det københavnske vækstlag! 

Lokation

Vox Vox, Rådhusstræde 13, 1466 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .