spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Gardermarch 2018

Afholdt event

Gardermarch 2018

Fra Gratis

Sted

Dato

30 sep 2018 kl. 06:45 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Gardermarch er åben for alle. Det gælder tidligere og nuværende soldater, pårørende, marchforeninger og beboere i lokalområdet og alle øvrige interesserede. Marchen gennemføres med start på Garderkasernen i Høvelte og deltagerne kan vælge mellem tre ruter, der fordeler sig som henholdsvis: Kort (ca. 8 km), Mellemlang (ca. 18 km) og Lang (ca. 30 km). Ruterne ligger i Høvelteområdet, Tokkekøb Hegn, Store Dyrehave og Ravnsholt Skov.

Gardermarch gennemføres af Gardernetværk og De Danske Garderforeninger med støtte fra Den Kongelige Livgarde.

Bekræftelsesmail for betaling skal medbringes (printet eller digitalt) på marchdagen og forevises ved indregistrering.

Marchkontoret åbner for indregistrering kl. 06.45.

Som altid indledes Gardermarch med en marchparade kl. 08:00, hvorfra Livgardens Tambourkorps vil igangsætte marchen med fælles afmarch klokken 08:30.

Læs meget mere på www.gardermarch.dk

Arrangør

Lokation

Høvelte Kaserne Høvelte Kaserne, Høveltevej 111-117, 3460 Birkerød

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .