GASTRO OVER BÅL

30 okt 2020 kl. 16:30 - 21:30

En aften ved bålet, hvor mad, fra et "NAKKET" stykke vildt, bliver skabt med gastronauterne som kreatør.

Vi har fået en lokal jæger, til at "nakke" et stykke vildt fra nær området. 

Der vides ikke på forhånd hvilket dyr vi får at arbejde ud fra, vi kan dog love, at den kyndige jæger vi har allieret os med, "nakker" noget bedre end den kære hr. Jørgen, som vi alle kender og elsker for hans kunnen/mangler med et gevær og en pibe i munden fra nak & æd programmet.

Vi mødes ved bålet kl 16.30, hvor vi skåler i et glas humle og kigger på dyret.

Gatronatuerne tager os med rundt i området, hvor der indsamles urter og andet brugbart fra naturen som vi skal bruge til maden. Vi kigger på råvarerne, hvilke er udvalgt efter hvad der er i sæson/bærerdygtig og lokalt dyrket,Gastronauterne forklare hvilke dele af dyret vi skal og kan benytte, og i fællesskab samsætter vi en menu og finder frem til en 3 til 6 retter menu der laves i de forskellige grupper.

Imens vi kokkerere ved bålet i flammernes skær, kræser vi om jer med servering af gode øl fra forskellige bryghuse.

Vi smager løbende retterne der bliver fremtryllet ved bålet, og tage en bette sludre om hver ret, og til slut runder Gastronauterne af med lidt vise ord og en bette skål.

Hver daltager får udleveret en gave ved afslutning som kan bruges efterfølgende i køkkenet eller ved bålet derhjemme.

PRAKTISK INFO:

VI OVERHOLDER ALLE COVID19 RETNINGSLINJER, DERFOR BEDES I MEDBRING EGET FORKLÆDE SAMT JERES YNGLINGS KNIV FRA EJET KØKKEN. 

HUSK PÅKLÆDNING EFTER VEJRET. 

VI SES TIL EN FANTASTISK AFTEN VED BÅLET