eventet sluttede

Gastromand Alsacemiddag på Mortens Kro

DKK 498,00

Dato

12 jun 2014 kl. 18:30 - 20:30

Beskrivelse

Gastromand har allieret sig med Alsace-vin og Mortens Kro i Aalborg og kan dermed tilbyde en sommeraften i lækre omgivelser med god mad og vin til en latterlig lav pris (du sparer ca. 300 kr. pr. kuvert)!

Den står på en lækker dansk sommermenu bestående af 3 retter + snacks tilpasset de sprøde Alsace-vine.


Snacks

Surprise

Creme d'Alsace

Forret

Hvide asparges, friskpillede rejer

2012 Pinot Gris Lerchenberg fra Marc Kreydenweiss

Hovedret

Unghane fra Gråsten, nye kartofler, sauce, sprødt skind

2011 Riesling Clos Windsbuhl fra Zind Humbrecht

Dessert

Rabarber

2005 Gewurztraminer Vendange Tardive fra Trimbach


Vi har reserveret kroens selskabslokale, så tag konen, kæresten, elskerinden eller gutterne under armene og lad os få en festlig aften sammen. Vi ser frem til en sommeraften med masser af mad, vin og højt humør i selskab med vores læsere!

Hvem: Folk der sætter pris på god mad og vin

Hvad: Sommermenu med vinmenu bestående af sprøde Alsace-vine

Hvor: Mortens Kro, Aalborg

Hvornår: Torsdag d. 12. juni

Hvorfor: Fordi du fortjener det

Hvordan: Der er et begrænset antal billetter og de bliver sat til salg mandag aften

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .