GASTRONOMISK LYDVANDRING / FRA CISTERNERNES MØRKE TIL BAKKEHUSETS IDYL

GASTRONOMISK LYDVANDRING / FRA CISTERNERNES MØRKE TIL BAKKEHUSETS IDYL

Billetter fra DKK 395,00

Sted

Dato

02 jun 2023 kl. 15:00 - 16:00

Beskrivelse

Tag med på en audioguidet gastronomisk vandring gennem Søndermarkens enge - fra Cisternernes mørke til Bakkehusets idyl. Lyt til en poetisk fortælling, indtalt af den danske skuespiller Ellen Hillingsø, og bliv guidet gennem natur, historie og kulturarv med overraskende smagsoplevelser undervejs.

Den gastronomiske lydvandring går gennem en af hovedstadens smukkeste parker med en forudbestilt kurv under armen. I kurven finder man smagsoplevelser som eddikesyltede spæde lindeblade, brændt byg med brændenældefrø, samt andre madelementer med rod i fortidens syltemetoder og de fem grundsmage; salt, surt, sødt, bittert og umami. Alle smagsvariationerne er skabt med udgangspunkt i områdets natur og historie og er udviklet af Bakkehusets køkkenchef, Fie Berlin, i samarbejde med den professionelle urtesamler, Thomas Laursen.

En rejse i tid og sted

Efter endt besøg i Cisternernes underjordiske mørke guides du på vandring gennem Søndermarken hvor forskellige tiders fortællinger udfolder sig på din vej gennem parken samtidig med at du guides gennem unikke smagsoplevelser. Vandringen ender i en af byens fineste oaser, arnestedet for dansk guldalder, hvor H.C. Andersen og andre digtere engang samledes. I dag er Bakkehuset på Rahbeks Allé igen et kulturelt mødested, med dets museum, romantiske have og anmelderroste frokostrestaurant, Orangeriet.

Praktisk

 • Billetter skal bookes på forhånd
 • Køb af billet inkluderer også en fællesbillet til alle enheder i Frederiksbergmuseerne, gyldig i et år fra købsdatoen
 • Der sættes kun få billetter med gastro-kurve til salg
 • Anbefalet aldersgrænse: 15 år og opefter
 • Turen kan være udfordrende for svagtseende og gangbesværede
 • Gastro-kurven afleveres i Bakkehuset efter endt lydvandring
 • Indholdet i kurven er ikke dækkende som et måltid
 • Oplevelsen har en varighed på ca. 1 time

  Inden dit besøg

  • Husk at være iklædt praktisk tøj og fodtøj
  • Husk at downloade vores app Frederiksbergmuseerne på App Store eller Google Play
  • Medbringe høretelefoner samt opladt mobil eller tablet

   Arrangementet er en del af FRBDAGE 2023.

  Arrangør

  I det gamle vandreservoir under Søndermarken gemmer sig en stor underjordisk verden, hvor dagslyset aldrig når ned. Cisternerne fungerer i dag som et event- og udstillingssted, der udnytter den særegne arkitektur og det specielle klima.

  Lokation

  Cisternerne, Roskildevej 25A, 2000 Frederiksberg

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .