Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Gastronomisk overskudsmiddag

Afholdt event

Gastronomisk overskudsmiddag

Fra DKK 1.850,00

Sted

Dato

18 jun 2023 kl. 17:30 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Kom og få en anderledes gastronomisk oplevelse, når kokkene fra NACL leger med deres gastronomiske kompetencer, og forvandler detailhandlens madspild til en sanselig oplevelse. Arrangementet bliver afholdt i Københavns absolutte centrum, Parken (Øster Allé 48, Østerbro) i deres nye restaurant.

I løbet af aftenen kan du forvente:

 • 5-7 serveringer
 • Vinmenu
 • Oplæg fra Stop Spild Lokalt v. Rasmus Erichsen
 • Oplæg fra NACL v. Rasmus Fischer
 • CSR oplæg fra PS&E v. Brian Månsson
 • En gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige
 • Mulighed for etablering af nyt netværk

  Overskudsmiddag med Stop Spild Lokalt og NACL:

  Vil du have en gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige? I løbet af aftenen vil du få serveret en række lækre retter. Retterne er lavet med udgangspunkt i overskudsmad og som gastronomisk legeplags for NACL og derfor vil menuen også først blive præsenteret på aftenen.

  Middagen er Orkestreret af tidligere kok på Søllerød Kro og Dragsholm Slot og nuværende gastronomisk hjerne bag NACL Showcooking Rasmus Leck Fischer. En af Danmarks bedste og mest kreative kokke.

  Alt overskud for aftenen går ubeskåret til Stop Spild Lokalt og NACL. SSL vil bruge pengene på etablering af flere Madoaser, så der kan redder mere mad og hjælpe flere sultne mennesker.

Ved køb af 4 billetter er der en grupperabat på 7%

Arrangør

Lokation

Parken, Øster Allé 48, 2100 København

Headliner

Rasmus Erichsen
Direktør og stifter, Stop Spild Lokalt
Brian Månsson
Director of venue, PS&E
Rasmus Fischer
Køkkenchef, Gastronomisk innovation & NACL

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .