Gåte

Gåte

Fra DKK 220,00

Sted

Dato

10 nov 2023 kl. 20:00 - 23:59

Beskrivelse

De norske nationalklenodier fra Gåte besøger Pumpehuset den 10. november

Med sin banebrydende blanding af traditionel folkemusik og moderne rock, kombineret med fængslende koncerter, har Gåte etableret sig som et nationalklenodie i norsk musikliv, og for første gang i fire år gæster de Pumpehuset til en mageløs aften.

I mødet mellem progressiv rock og traditionel norsk folkemusik har Gåte gravet sig en niche. Den niche har vist sig at tale til rigtig mange mennesker. De blev dannet i 1999 af søskende parret Sveinung og Gunnhild Sundli. I de følgende år opnåede de blandt andet at vinde en norsk Grammy for bedste rocknavn i 2002 , spille talrige succesfulde tours og sælge ca. 100.000 plader oveni.

Det er gennem en enorm respekt for folkemusikken og et unikt talent, at Gåte formår at fortolke og formidle traditionelle folkesange på en måde, der gør dem tilgængelige og relevante for en ny generation af lyttere. Gåte er en institution på den norske musikscene, og i 2017 vendte de enndelig tilbage efter en 12 år lang pause med en ny EP og to nye medlemmer.

Dette efterår tager de på en storstilet turne med deres største produktion nogensinde. Det bliver et storslået show, hvor de også vil fremføre nyt materiale fra deres kommende udgivelse, og hvor albummet "Nord" fra 2021 naturligvis også kan opleves live. En plade, som GAFFA kaldte for "magisk og jordnær".

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på
Oplev Mere