Gåtur i Ørestad Syd med By & Havn

eventet sluttede

Gåtur i Ørestad Syd med By & Havn

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

09 maj 2022 kl. 18:00 - 19:30

Beskrivelse

By & Havn inviterer til udendørs nabomøde mandag den 9. maj kl. 18.00 – 19.30. Vi starter ved Luftrummet på Asger Jorns Allé og går en tur i Ørestad Syd i samlet flok.

Chef for planlægning og bæredygtighed i By & Havn, Rita Justesen, er vært på gåturen og vil sammen med kolleger og samarbejdspartnere give en status på byudviklingen i Ørestad Syd.

Desuden vil sekretariatsleder for GFS Ørestad Pia Vannacci Elnif fortælle om grundejerforeningernes arbejde med udvikling og daglig drift af byrum, parker og private fællesveje.

Undervejs vil der være lejlighed til at stille opklarende spørgsmål. Deltagerne på gåturen bliver udstyret med et headset, så alle kan høre godt uden at skulle stå tæt sammen. By & Havn byder desuden på en sandwich fra den lokale café COBRA Cph.

Vi glæder os til at se jer!

Med venlig hilsen

By & Havn

Arrangør

By & Havn udvikler nye bykvarterer i København og driver Københavns Havn. Ambitionen er at skabe sunde, bæredygtige og sammenhængende bykvarterer af høj kvalitet med plads til fællesskaber, det gode liv i byen og en levende havn i samspil med Københavnerne. By & Havns aktiviteter finansierer offentlig infrastruktur, der gør det lettere og mere bæredygtigt at være københavner.

Lokation

Luftrummet Luftrummet, Asger Jorns Allé 13, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .