spring til hovedindhold

GAVEKORT til smykkeworkshop (3-99 år) - gælder for hele 2023

GAVEKORT til smykkeworkshop (3-99 år) - gælder for hele 2023

Fra DKK 75,00

Beskrivelse

Kom lav smykke smykker i min butik på Englandsvej. Lav selv smykker til gaver, køb mine færdige smykker og køb flere fantastiske perler med hjem til indkøbspris. 

Du skal bruge én plads pr. person, og gavekortet gælder for hele 2023. 
Når du vil booke plads med gavekort, skal du:

1. Gå ind på www.maiken.dk og find en aktuel workshop, du vil på. 

2. Derefter skal du sms til mig på 20640858, og hvis der er plads, så booker og bekræfter jeg tilbage på sms. Først da har du en plads. Du skal altså IKKE købe en billet, blot reservere den pr. sms.


Kom lav dine egne smykker i min hyggelige butik på Englandsvej 12C på Amager

Prisen på 75 kr. er inklusiv all-you-can-bead. Dvs. der kommer ikke nogen ekstra udgifter oveni. Du må bruge alle de materialer, jeg har i butikken, og lave alle de smykker, du kan nå i de 3 timer, der er åbent.

Deltagerne laver typisk 1-2 armbånd og/eller 2-4 sæt øreringe.

Før børn (3-6 år), har jeg særligt nemme, store og glimtende perler. De voksne må selvfølgelig også gerne lege med de perler (det sker :-).

For større børn og voksne (7-99 år), har jeg 100 farver japanske Miyuki perler, plus halvædelsten og ferskvandsperler, som du kan slå dig løs i.

Der er naturlivis også frit brug af øreringe, kæder, låse - ja alt, du skal bruge til dine flotte hjemmelavede smykker.

Jeg viser jer hvordan

Jeg viser, hvor LET det er, at sy flotte armbånd, ringe og øreringe. Det eneste du har brug for er nål og tråd. Der er slet ikke brug for perlevæv mm. Det er faktisk meget flottere og nemmere at sy i hånden, og så er perleprojekterne vidunderlige lette at have med i tasken.


Kig på instagram (KLIK HER) og i vinduet i butikken, og fortæl mig, hvad du gerne vil lære at lave. Jeg har undervist i 25 år og kan snildt lære dig det hele. Der er ikke noget af de teknikker, du ser jeg bruger, der ikke kan læres på én workshop.
Arrangør

Jeg hedder Maiken Ingvordsen og elsker alt med at lave smykker - smykkerne er min kæmpe professionelle hobby. Derfor holder jeg smykkeworkshop i København for børn og voksne i min lille workshopbutik på Amager.

Til hverdag er jeg børnefiguren Popsi fra børnebrandet Popsi og Krelle.

Lokation

La La Copenhagen butik, Englandsvej 12, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på