Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Gay Pop-Up #6 - Julefrokost Edition

Afholdt event

Gay Pop-Up #6 - Julefrokost Edition

Fra DKK 996,00

Sted

Dato

19 dec 2020 kl. 16:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Den søde juletid nærmer sig, selvom corona gør den mindre sød i år.

Det er dog heldigvis stadig muligt at samle nogle af de dejligste mennesker, som du har omkring dig, og så holde årets julefrokost med dem til vores juleevent d. 19.december.

Vi støtter op om samvær, der tager højde for de gældende retningslinier, og eventet er godkendt både af Den myndighedsfælles coronahotline & Horesta.

Årets julefrokost bliver holdt på Restaurant Klubben på Vesterbro i Tove Ditlevsens Mindehave, hvor vi glæder os til at byde jer velkomne!

Grundet de nuværende Covid-19 restriktioner vil det kun være muligt at booke hele borde, og I må maksimalt komme en gruppe sammen på 10 pers. jf. forsamlingsforbuddet. I må derfor eksempelvis gerne købe et 4- og 6-pers. bord som en gruppe.

Prisen pr. person er 249 kr. og inkluderer en lækker julebuffet, drag queen-underholdning og måske en lille julequiz.

Menuen består af følgende:
Marinerede og karry sild
Fiskefilet
Lun leverpostej med champignon og bacon
Lune frikadeller
And med rødkål og sveske
Ris a la mande

*Det vil desværre ikke være muligt at vælge anden slags mad til dette arrangement.

9 Borde til salg
1 x 4 pers.
4 x 5 pers.
2 x 6 pers.
1 x 7 pers.
1 x 8 pers.

Underholdning:

Vi er helt utrolig glade for at kunne præsentere denne kreative og talentfulde queen: Jaxie! 

Jaxie er en skægget dame, som elsker at underholde og forføre sit publikum med sine farverige og ekstravagante kostumer.  Hun er en dame som er kendt for at servere kreative shows. Så hun har lagt i kakkelovnen til vi alle nok skal komme i julestemning denne aften.


Årest Gay Pop-Up julefrokost starter kl. 16.00 – og maden serveres fra kl. 17.30.

Underholdning vil være omkring kl. 19.00.

- Og vi lukker og slukker kl.22.00, medmindre retningslinierne er ændret til den tid.

OBS: BORDENE SKAL VÆRE KØBT INDEN 1/12, og kan ikke refunderes ved afbud efter den dato.

Om os:
Diversity Pop-Up er en frivillig forening med en vision om at udbrede mangfoldigheden og åbenheden i samarbejde med klassiske brune værtshuse og andre klassiske beværtninger, som med vores pop-up events signalerer, at ALLE er velkomne hos dem, så længe de kommer med et åbent sind og også gerne godt humør. Gay Pop-Up Bar afholdes nu for sjette gang, og grundet COVID-19 er konceptet midlertidigt lavet om, så denne gang bliver det holdt i et selskabslokale hos Restaurant Klubben, hvor der skal købes hele borde til jeres gruppe.

Sponsorer:
Tusind tak til Tuborg Fondet & Billetto for at sponsorere vores frivillige forening.

Vi glæder os meget til at se jer til en dejlig julefrokost i Restaurant Klubbens hyggelige lokaler.

Ho Ho Ho!

Team Gay Pop-Up

Arrangør

Gay Pop-Up Bar er en vision om at udbrede mangfoldigheden og åbenheden i samarbejde med klassiske brune værtshuse, som med vores pop-up events signalerer, at ALLE er velkomne hos dem, så længe de kommer med et åbent sind og også gerne godt humør.

Lokation

Restaurant Klubben Restaurant Klubben, Enghavevej 4, 1674 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .