spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

GEMINI FESTIVAL 2023

Afholdt event

GEMINI FESTIVAL 2023

Fra Gratis

Sted

Dato

12 aug 2023 kl. 12:00 - 13 aug 2023 kl. 14:00

Beskrivelse

Gemini Festival vender selvfølgelig tilbage!

Lørdag d. 12-13 august byder vi endnu engang ud til Brendstrupgård til en aften, der bliver en kæmpe fest og fejring af musikken, fællesskabet og livet!

Sidste år var jo en spøjs affære, men det endte med at vi fandt et koncept som vi følte var unikt og smukt! Så Festival, fest eller fæst, kald det hvad du vil, konceptet er på plads <3 Den dejlige musik, den billige bar, grill-mad, fokus på fællesskabet og fantastiske koncertoplevelser!

Billetten er helt nede på yndige ydmyge 50 kr, der går ubeskåret til musikerne.

Der kommer selvfølgelig meget mere musik og andet på programmet, og vi kan allerede løfte sløret for, at vi kommer til at have lidt mere til jer søndag om morgen og middagen, så at tage et telt eller campingvogn med og overnatte, er bestemt anbefalet. Ved du også allerede nu med dig selv, at du kunne have lyst til at hjælpe lidt til som frivillig i baren eller i døren, så smid os endelig en besked (slide in them DMs)!

Mest af alt, så glæder vi os bare rigtig meget til at se jer få vores gård til at lyse op! Så bestil din billet nu, og kom glad til august!


Arrangør

Gemini Inc. er både et band bestående af producer Søren Baldwin og sanger Jonas Gervin, men derudover er det en forening der står med et ønske om at hjælpe unge kreative entutiaster, med at udvikle sig, danne netværk og skabe kreative produkter. Gemini Inc. støtter alt der er ungt og upcoming, uanset om du er musiker, danser, billedkunstner, maler eller noget tredje, hvis du har en god ide til noget du gerne vil skabe, eller et projekt du vil realisere, så kontakt Gemini Inc. og vi vil gøre alt vi kan for at hjælpe.

Festivalen GEMINI FESTIVAL er startet ud fra et simpelt ønske om at afholde en festival, som for gæsterne sikre en fantastisk weekend, og for musikerne giver en mulighed for at komme ud og spille, samtidig med at danne nye bekendtskaber.

Lokation

Brendstrupgård, Bækhusvej 1, 8200 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .