GEMINI FESTIVAL

eventet sluttede

GEMINI FESTIVAL

Billetter fra DKK 200,00

Sted

Dato

20 aug 2021 kl. 15:00 - 22 aug 2021 kl. 23:30

Beskrivelse

Gemini Inc. afholder en 2,5 dags lang festival d. 20-22 august. 

GEMINI FESTIVAL ønsker at sikre sig, at vi ikke bliver snydt for alt den gode festivalstemning coronaen har ødelagt. Det vil sige at Festivalen er simpel, men med alt det du kender, elsker og ønsker fra din festival:

Vi har teltområder, flere madboder og en 6m lang bar, over 20 artister som kommer og spiller, og ikke mindst spandevis af god stemning


Din billet giver adgang til det hele, så du ved ankomst blot skal sætte dit telt op, åbne en dåseøl og vide at de næste 3 dage måske bliver sommerens bedste!
Arrangementet er NON-PROFIT, og alt eventuelt overskud fra festivalen går direkte til de spillende musikere!

Køb jeres billet nu, og følg med på Facebook for resterende information og løbende opdateringer. 

Program: 

Fredag: 
19.00: Bonad
20.00: Ludwig og Simon
21.00: Public Buffalo
22:00: Ny Skole Patina
23:00: Downtown July

Lørdag:
13.00: Merch-hour
14.00: Kairo
15.00: Asger Heising
16:00: Sankt Baldrian (lofts-scenen)
17.00: Bench
18.00: Merch-hour
19:00: SANTIAGO
20.00: Lava
21.00: III Wind (lofts-scenen)
22.00: Mirror to the Moon
23:00: Klam vandmand
23.45: UPLAND (presents Twan, GLEN & Bisq Buggislav)

Søndag:
11.00: Merch-hour
12.00: SARC
13.00: Trident (lofts-scenen)
14.00: Ingentid
15.00: Natasja Liv (lofts-scenen)
16.00: RUBY SKY
17.00: Gemini Inc.

Arrangør

Gemini Inc. er både et band bestående af producer Søren Baldwin og sanger Jonas Gervin, men derudover er det en forening der står med et ønske om at hjælpe unge kreative entutiaster, med at udvikle sig, danne netværk og skabe kreative produkter. Gemini Inc. støtter alt der er ungt og upcoming, uanset om du er musiker, danser, billedkunstner, maler eller noget tredje, hvis du har en god ide til noget du gerne vil skabe, eller et projekt du vil realisere, så kontakt Gemini Inc. og vi vil gøre alt vi kan for at hjælpe.

Festivalen GEMINI FESTIVAL er startet ud fra et simpelt ønske om at afholde en festival, som for gæsterne sikre en fantastisk weekend, og for musikerne giver en mulighed for at komme ud og spille, samtidig med at danne nye bekendtskaber.

Lokation

Brendstrupgård Brendstrupgård, Bækhusvej 1, 8200 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .