Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

GENERATION 24: Hvisken i støvet

Afholdt event

GENERATION 24: Hvisken i støvet

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

16 jun 2024 kl. 16:15 - 18:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Hypnotisk klima- og kærlighedshistorie fra Senegal, hvor pligter, traditioner, æresbegreber og sandkorn truer med at begrave alt, der ellers ville kunne spire. En mytisk Guldpalme-nomineret debutfilm af den allerhøjeste visuelle karat.

Der ligger en tragedie bag det brusende kærlighedsforhold mellem de to unge senegalesere Banel og Adama. De blev gift, da Adamas storebror døde og dermed efterlod Banel som enke. Adama tilbød at gifte sig med Banel i stedet, og det blev accepteret som en ærefuld gestus i den lille, afsidesliggende landsby i den tørre Sahel-zone i Senegal, hvor de bor. Men derfor er det også forventet, at lillebror tager over for storebror og blive landsbyens leder. Det er hans pligt, men det vil Adama ikke. Han og Banel vil selv bestemme, og de drømmer om at løsrive sig fra deres familier og samfundets forventninger, krav og traditioner og flytte uden af byen, hvor de på bedste Sisyfos-maner forsøger at grave et hus fri, der blev dækket til i en sandstorm. Men da regnen pludselig udebliver, og kvæget dør, og mændene må forlade byen, hjemsøges den forsagte Adama af mareridt og er nødt til at genoverveje sin beslutning, mens den rebelske Banel bliver gjort til syndebuk og må kæmpe for både sin ret til at være kvinde efter egne forskrifter og for at deres kærlighed ikke sander til.

’Banel & Adama’ er en fabulerende og mytisk kærligheds- og klimafortælling, der som eneste debutfilm var nomineret til hovedprisen i Cannes i 2023. Det er en tidløs fabel, formet af storslåede, solbelyste billeder, der rytmisk beretter om kærlighed, samfundsnormer, ungdom og klimakrise fra et sted, hvor der er uendelig himmel over hovederne og uendeligt sand under fødderne.

Lokation

Den Danske Filmskole, Theodor Christensens Pl. 1, 1437 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .