Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

GENERATION 24: Inside the Yellow Cocoon Shell

Afholdt event

GENERATION 24: Inside the Yellow Cocoon Shell

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

16 jun 2024 kl. 11:00 - 13:58
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Gudesmuk slow cinema-odysse, der gennem en kæderække af tilfældige møder og hændelser og via gudesmukke billeder fra et frådende og frodigt vietnamesisk klima ender med at stille spørgsmålet: Hvad skal man leve for?

Et færdselsuheld midt i Saigon sætter gang i en kædereaktion for den unge mand Thien. For i uheldet dør hans svigerinde, hvilket betyder, at Thien må overtage ansvaret for hendes 5-årige søn. Både nevøen og liget af drengens mor tager han med ud af storbyen og tilbage til den lille junglelandsby, hvor de kommer fra. Den geografiske rejse bliver begyndelsen til en rejse i Thien selv, for ude af byen møder han mennesker, der får ham til at stille spørgsmål til sin egen overbevisning om livets formål og vigtigheden af at tro. Ritualer, katolicisme, nonner, minder, lyster, ting, der måske, måske ikke, finder sted, fortid, nutid, virkelighed, drøm, skæbne og død blandes sammen i en stor pærevælling i filmen, hvis titel refererer til mennesker, der er fanget i jagten på anerkendelse og materiel velstand og kun kan undslippe ved at kredse om spørgsmålet: Hvad skal man leve for?

’Inside the Yellow Cocoon Shell’ vandt Golden Camera-prisen for bedste debutfilm på filmfestivalen i Cannes sidste år. Den er en slow cinema-perle klædt i lange uafbrudte skud og flydende kamerabevægelser, som lægger sig i forlængelse af andre store asiatiske instruktører som Tsai Ming-liang og Apichatpong Weerasethakul. En gudesmuk meditation, der belønner den tålmodige seer, der lader sig give hen og føre med på den spirituelle rejse ind i det dybgrønne, frodige og mystiske og mytiske vietnamesiske landskab.

Lokation

Den Danske Filmskole, Theodor Christensens Pl. 1, 1437 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .