Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

GENERATION 24: Mati Diop: 3 kortfilm

Afholdt event

GENERATION 24: Mati Diop: 3 kortfilm

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

16 jun 2024 kl. 14:15 - 15:50
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

3 stærke kortfilm af den mesterlige fransk-senegalesiske instruktør Mati Diop, der tidligere i år vandt Guldbjørnen på den prestigefulde filmfestival i Berlin. 

'Atlantiques' (2009): Grynet, mørkt filmdigt fra Dakars sorte nat og om Atlanterhavets lokkende uendelighed. Mati Diops første kortfilm, der senere udviklede sig til hendes første spillefilm.

'Snow Canon' (2011): Mati Diops anden kortfilm er et besynderligt portræt af et besynderligt og intenst begær og forhold mellem to unge kvinder, der er i gang med at finde sig selv i de fascinerende og fjerne franske alper.

'A Thousand Suns' (2013): Mati Diop dykker ned i sine rødder og i afrikansk filmhistorie, når hun følger en senegalesisk filmstjerne, der nu er blevet kvæghyrde, rundt under Dakars tusinde sole i en farveeksploderende og virkelighedsforvrængende hybridfilm.

Mati Diop cementerede med Guldbjørnen sin status som en af sin generations vigtigste stemmer. Derfor dedikerer GENERATION en retrospektiv med flere af hendes tidligere værker under festivalen. 

Lokation

Den Danske Filmskole, Theodor Christensens Pl. 1, 1437 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .