Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

GENERATION 24: Sweet Dreams + talk

Afholdt event

GENERATION 24: Sweet Dreams + talk

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

15 jun 2024 kl. 11:30 - 14:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Hollands Oscar-bidrag er en sort-humoristisk familie- og kolonifortælling, der vender op og ned på herskende magthierarkier. Et absurdistisk og hyper-stiliseret periodedrama, som hvis Ruben Östlund stod på skuldrene af Yorgos Lanthimos i en frodig sværm af stikkende myg.

Året er 1900. Stedet er en afsides ø i Hollandsk Ostindien – en koloni i det, der i dag er Indonesien. Her lever den hollandske sukkerplantageejende og tigerskydende patriark Jan et privilegeret liv med sin kone Agathe. Men efter endnu en tiltvunget nat med sin indfødte husholderske Siti, falder Jan om og dør. Det får Agathe til at sende bud efter deres søn og hans gravide kone for at få dem til at føre plantagen videre og sikre, at hendes egne privilegier fortsætter med at eksistere. Men da der opstår strejke på sukkerfabrikken, og det ydermere viser sig, at Jan har testamenteret det hele til den søn, han har med husholdersken, bliver magthierarkierne pludselig vendt på hovedet.

’Sweet Dreams’ er en hyper-stiliseret og stilsikker fortælling om privilegier og faldefærdige familiedynamikker, og en påmindelse om det rod, der fulgte med Europas koloniale tilbagetrækning. En sort-humoristisk og absurd fortælling – fra et frodigt terræn fuld af insekter – der står på skuldrene af vægtige instruktører som Yorgos Lanthimos og Ruben Östlund.

Lokation

Den Danske Filmskole, Theodor Christensens Pl. 1, 1437 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .