Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

GENERATION 24: The Human Surge 3

Afholdt event

GENERATION 24: The Human Surge 3

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

16 jun 2024 kl. 20:30 - 22:31
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Velkommen til årets mest revolutionerende film. En håbefuld og surrealistisk dystopi af livet i internettets tidsalder – skudt på et kugleformet 360 graders VR-kamera – der med garanti ikke ligner noget, du nogensinde har set før.

Tre forskellige grupper af venner i Sri Lanka, Peru og Taiwan bevæger sig på skift flydende rundt i hvert deres regnfulde, vindblæste, mørke hjørne af verden i et forsøg på at undslippe deres udmattende jobs, inden de til sidst på magisk vis mødes i rum, der ikke altid kan forklares med fysiske termer. Det er den simple handling i argentinske Eduardo Williams’ metafysiske trip ’The Human Surge 3’, der er spidskandidat til det seneste års mest revolutionerende film.

Skudt på et kugleformet 360 graders kamera og herefter uploadet til videospil-programmet Unreal, hvor Williams ved hjælp af VR-briller har defineret, hvordan kameraets blik skal lande i de altomsluttende billeder, der til tider både opløser sig selv og flyder sammen i en suppe af pixels. Alle konventioner om, hvordan en film kan og skal se ud, splintres i en surrealistisk genialitet af en film, der er så langt forud for sin tid, at den formentlig også i fremtiden vil blive omtalt som fremtidens film. Så tag en dyb indånding og træd ind i en drømmende film, der gennem lange, udstrakte scener maler noget så enigmatisk som en håbefuld dystopi af livet og en virkelighed i forfald lige midt i internettets tidsalder.

Lokation

Den Danske Filmskole, Theodor Christensens Pl. 1, 1437 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .