Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Genforeningsspillet "Grænsedragning"

Event aflyst

Genforeningsspillet "Grænsedragning"

Billetter fra DKK 100,00

Sted

Flere tidsrum

13 juni 2020 - 20 juni 2020

Beskrivelse

Genforeningsspillet 2020 Head Logo


Sønderjydsk Forsøgsscene bidrager til fejringen af 100-året for Genforeningen af Sønderjylland i 2020 med egnsspillet ”Grænsedragning”.

Efter Tyskland tabte Første Verdenskrig blev det i Versaillestraktaten (1919) bestemt, at befolkningen i Nord- og Sydslesvig ad to omgange den 10. februar og den 14. marts 1920 kunne stemme om, hvorvidt de ville høre til Danmark eller Tyskland. Grænsen mellem de to lande, som vi kender den i dag, blev draget på baggrund af denne afstemning, og Sønderjylland blev genforenet med Danmark i 1920.

”Grænsedragning” er et stort anlagt egnsspil, hvortil der skal bruges ca. 50-60 amatørskuespillere, musikere, lyd- og scenefolk, der rekrutteres fra hele Sønderjylland.Handlingen i egnsspillet foregår i tiden før og efter genforeningen og sætter fokus på de menneskelige konsekvenser af en ny grænse.

”Grænsedragning” har premiere i Søgårdlejrens smukke omgivelser den 13. Juni 2020 og spilles i alt 6 gange.

Vil du vide mere om spillet kan du se på  www.genforeningsspillet.dk

Og vil du vide hvem vi er, Sønderjydsk Forsøgsscene, så se her: www.forsogsscenen.dk

Arrangør

Sønderjydsk Forsøgsscene blev grundlagt i 1959, og er en slags “paraplyorganisation” for udvalgte amatørscener i Sønderjylland, som gennem forsøgsscenen, samlet varetager de tilknyttede amatørteatres interesser.

Sønderjydsk Forsøgsscene er 100% afhængig af tilskud fra de 4 sønderjyske kommuner, Haderslev, Tønder, Aabenraa samt Sønderborg Kommune, som vi modtager igennem kultursamarbejdet KulturFokus Syd.
Derudover får vi også tilskud fra Dansk Kultursamfund af 1910.

se mere på: www.forsogsscenen.dk

Lokation

Søgårdlejren Søgårdlejrens Have, Søgård Hovvej 1, 6200 Aabenraa

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .