Genklange: Naturlig Musik

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg
29 maj 2021 kl. 13:00 - 13:45

Adam, Johanna og Søren spiller helt nykomponerede værker inspireret af børn og naturen. Med tre meget forskellige musikalske baggrunde er de vant til at bevæge sig ubesværet mellem genrer og verdensdele. Til koncerten bliver der plads til gode melodier, musik, man kan danse til, musik til fordybelse og musik, der gør dig i godt humør.

Musikerne fortæller både om deres instrumenter og om sig selv, og der vil selvfølgelig blive mulighed for at stille spørgsmål og møde musikerne efter koncerten.

Medvirkende: Adam McKenzie (cello), Johanna Qvamme (violin) og Søren Møller (klaver)Børnefestivalen KLANG i KU.BE finder sted d. 29. og 30. maj, som en del af KLANG-Festivalen. KLANG – Festival er Danmarks største, internationale festival for samtidsmusik. Siden 2009 har KLANG været en fast bastion i dansk kulturliv. I år finder KLANG sted 27/5 - 5/6 og kan opleves på en række spillesteder i hovedstadsområdet.

Læs seneste opdateringer om hvordan KLANG passer på dig under de nuværende coronarestriktioner på klang.dk

Deltagere

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 30. maj til 10. juni 2019 afholdes festivalen for 10. år i træk i København.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke