Genopladende yoga i de skønne, magiske Pyrenæer - og mulighed for vandring i de storslåede bjerge

12 okt 2019 kl. 17:00 - 19 okt 2019 kl. 10:00

La Taillede, Route de Batere, 66150 Corsavy

Gå ikke glip af denne chance for at oplade krop og sind med ren forkælelse af dig selv. Et yogaretreat er balsam for sjælen.

På retreatet hos La Taillede er du i tæt kontakt med en storslået natur, hvor du får en udsigt, der kan tage vejret fra de fleste og en forplejning med de lækreste hjemmelavede måltider af stedets egne økologiske råvarer. 

Der vil være lækker yoga 2 gange dagligt med styrkende og smidiggørende hatha yoga om morgenen - og afspændende og rolig yin yoga sidst på eftermiddagen. Yogaen afholdes ude i det fri eller i den eksotiske jurt (et stort, rundt mongolsk nomadetelt) - afhængigt af vejr og vind. 

Og har du lyst til mere, er der rig mulighed for at tage ud på vandreture i bjergene i løbet af dagen. Eller du kan sidde på én af de skønne terraser, der er på stedet - og bare nyde udsigten og suge indtrykkene ind - måske endda fra én af de to store udendørs træbadekar (hot tubs), hvor der er plads til flere.

Efter denne tur kan du ikke andet end komme hjem med fornyet energi og en dejlig ro inden i.

På denne 8-dages tur (lørdag til lørdag) får du:

- 14 x yoga (Morgen: 1½ time hatha yoga + Eftermiddag: 1½ time yin yoga)

- Indkvartering i delt dobbeltværelse (eller med tillæg for eget dobbeltværelse) i en af de super charmerende og stemningsfulde ferielejligheder.

- 2 måltider dagligt (Stor brunch + lækker aftenmåltid) - alt økologisk og hjemmelavet - inkl. drikkevarer (vand, friske juicer, vin, te og kaffe)

- Mulighed for at tilkøbe en madpakke, hvis du vil på tur (ud at vandre eller andet i løbet af dagen). 

- Der hører bad og køkken til lejlighederne - og derfor er der også mulighed for at opbevare din egen frokost eller andet spiseligt, du måtte ønske at have med dig. 

- Mulighed for at deltage i de vandreture, der bliver arrangeret - to længere vandreture (5-6 timer) hhv. tirsdag og torsdag (omkring 15-20 Euro pr. tur - og skal ikke forudbestilles) - og et par mere spontane kortere ture i området, hvis du skulle have lyst til det.

- Mulighed for at booke massage (betales særskilt på stedet - 70 Euro for en time)

- Et selskab af dejlige mennesker, der er kommet for dyrke yoga og nyde den fredfulde og storslåede natur - blive forkælet på alle måder både fysisk og mentalt!

Det, der ikke hører med i prisen, er: 

- Fly t/r til Perpignan (1 times kørsel i bil) eller Barcelona lufthavn (2½ times kørsel i bil - kun Barcelona har direkte flyforbindelser)

- Transport til og fra lufthavnen (Billeje er MEGET billigt i Spanien) - Der vil blive oprettet en fællesgruppe, så evt. samtransport kan aftales. 

- Frokost (der kan som sagt tilkøbes madpakker på stedet til evt. udflugter).

Der er kun 12 pladser på dette skønne retreat. Så hvorfor ikke bare træffe en beslutning om at gøre noget ekstraordinært dejligt for dig selv og tag med til yoga i Pyrenæerne.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og give dig en uforglemmelig uge, der vil sidde i dig længe efter, du er kommet hjem.

De varmeste og gladeste hilsner

Kate

Inner Smile Yoga

Ved yderligere spørgsmål - kontakt Kate Mohadjer på tlf.: 6038 8782 eller mail@innersmileyoga.dk