Genstart dit arbejdsliv

Genstart dit arbejdsliv

Billetter fra DKK 60,00

Sted

Flere tidsrum

25 januar 2023 - 1 februar 2023

Beskrivelse

GENSTART DIT ARBEJDSLIV: SÅDAN DESIGNER DU DIT IDEELLE ARBEJDSLIV

Vil du have et mere autentisk liv? Er du blevet fyret? Keder du dig i dit job? Føler du dig udbrændt? Savner du inspiration?

Kom til foredrag & workshop i Tårnværelset, Kulturstationen Vanløse, Jernbane Allé 38, 2720 Vanløse

TIRSDAG D. 25. JANUAR 2023 KL. 15-17

ONSDAG D. 1. FEBRUAR 2023 KL. 19-21

FÅ PLADSER! PRIS 60 KR. (incl. let forplejning!)


SPØRG KARRIERECOACHEN!

Sophie Dam er karrierecoach og medforfatter til bogen.

Hun fortæller om dens tilblivelse og den proces, den tager dig gennem, som giver dig AFKLARING og OVERBLIK. Der vil også være en workshop-del med øvelser fra bogen. Vi slutter af med live coaching.


Se mere på www.engagecph.dk

Arrangeret af Engage CPH i samarbejde med Kulturstationen Vanløse og Københavns Kommune

Lokation

Kulturstationen Vanløse, Kulturhus og borgerservice, 2720 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .