GENTS

Studiestræde 52, 1554 København
12 maj 2021 kl. 17:30 - 20:00

Den 12. maj leverer de danske popcroonere GENTS dobbeltfest i Pumpehuset, når de spiller to koncerter på samme dag.

Bag den københavnske cybercroon duo står Niels Fejrskov Juhl og Theis Vesterløkke, der siden debuten i 2015 stødt har vundet flere og flere hjerter bеde hjemme og ude. De er vokset fra et udsolgt Lille Vega til fuldt hus på Pumpehuset i 2017, SCC-scenen under SPOT Festival 2018 og Store Vega i 2019. De har spillet for fulde huse i det meste af Europa, spiller regelmæssigt i Rusland og er fast inventar på den danske festivalscene med koncerter pе Roskilde Festival, Alive, Musik I Lejet, Heartland m.fl. på CV'et.

Deres to album, ABOUT TIME fra 2017 og HUMAN CONNECTION fra 2019, medførte rosende anmeldelser i bl.a. Politiken, Berlingske, Gaffa og Soundvenue, samt features og anmeldelser i internationale magasiner. De har senest haft musik placeret i DR’s Doggystyle og lyttes primært til i Danmark, Tyskland, Sverige, Norge og Frankrig (hvor de udgives af selskabet Cracki).

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke