spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Gents

Afholdt event

Gents

Fra DKK 220,00

Sted

Dato

12 maj 2021 kl. 20:30 - 23:59

Beskrivelse

Den 12. maj leverer de danske popcroonere Gents dobbeltfest i Pumpehuset, når de spiller to koncerter på samme dag.

Bag den københavnske cybercroon duo står Niels Fejrskov Juhl og Theis Vesterløkke, der siden debuten i 2015 stødt har vundet flere og flere hjerter bеde hjemme og ude. De er vokset fra et udsolgt Lille Vega til fuldt hus på Pumpehuset i 2017, SCC-scenen under SPOT Festival 2018 og Store Vega i 2019. De har spillet for fulde huse i det meste af Europa, spiller regelmæssigt i Rusland og er fast inventar på den danske festivalscene med koncerter pе Roskilde Festival, Alive, Musik I Lejet, Heartland m.fl. på CV'et.

Deres to album, ABOUT TIME fra 2017 og HUMAN CONNECTION fra 2019, medførte rosende anmeldelser i bl.a. Politiken, Berlingske, Gaffa og Soundvenue, samt features og anmeldelser i internationale magasiner. De har senest haft musik placeret i DR’s Doggystyle og lyttes primært til i Danmark, Tyskland, Sverige, Norge og Frankrig (hvor de udgives af selskabet Cracki).

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .