Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Indlæser.....

 
 

Populære events

GERALDINE THENOUX

Afholdt event

GERALDINE THENOUX

Fra DKK 78,00

Sted

Dato

05 feb 2022 kl. 17:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

I sit hjemland Chile betragtes Geraldine Thenoux som et af de største vokaltalenter inden for jazzmusik. Med sin chilenske/franske baggrund bevæger hun sig mellem en bred vifte af genrer fra latinamerikanske rytmer som tango og bossa nova til klassisk jazz, jazz manouche og chanson française.

I sit hjemland Chile betragtes Geraldine Thenoux som et af de største vokaltalenter inden for jazzmusik. Hun optræder regelmæssigt på nogle af Santiagos mest berømte jazzklubber, og hun har optrådt på jazz- og verdensmusikfestivaler over hele Europa samt Django Reinhardt festivaler over hele Latinamerika. På sidste års Copenhagen Jazz Festival leverede Geraldine Thenoux åbningskoncerten på Krudttønden, og hun er netop ved at lægge sidste hånd på sit debutalbum.

Med sin chilenske/franske baggrund bevæger hun sig mellem en bred vifte af genrer fra latinamerikanske rytmer som tango og bossa nova til klassisk jazz, jazz manouche og chanson française.

På Winterjazz 2022 optræder Geraldine Thenoux med tre af Danmarks dygtigste jazzmusikere - guitarist Elias Bendix, kontrabassist Emil Brun Madsen og trommeslager Jacob Melchior – med et repertoire, der ud over hendes egne kompositioner, indeholder sange af Edith Piaf, Charles Trenet, Salvador Henri og Serge Gainsbourg.

Glæd dig til at blive fortryllet af en af Latinamerikas næste store stemmer.

Link til Copenhagen Vinterjazz

https://jazz.dk/vinterjazz-202...

Lokation

Blågårds Pl. 3, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .