GET FIT Rødovre & Brøndby

16 jul 2019 kl. 17:00 - 22 aug 2019 kl. 20:00

Park Allé 275, 2605 Brøndbyvester

GET FIT Challenge i Rødovre/Brøndby!

Tilmeld dig vores transformations challenge! 6 uger - med træninger i det fri med dygtige og energiske coaches, 16. Juli. - 22. August.

En sjov træningsform for personer, der går efter at tabe fedt%, opbygge muskelmasse, få en sundere hverdag eller simpelthen bare stramme op. 

Du kommer gennem et spændende forløb, som ikke blot udfordrer og forandrer din krop til det bedre, men også styrker dine målsætningsevner, psykiske formåen, vaner og adfærd.

GET FIT Challenge: 
Vi har det SUPER sjovt og der er plads til alle. Aldersfordelingen kan svinge mellem 18 og 65+ år. Om du vejer 45 eller 145 kilo er uden betydning. Vi hjælper dig i løbet af de 6 uger til at blive EN BEDRE UDGAVE AF DIG SELV.

Træningen tilpasses den enkeltes fysiske niveau, hvor du primært bruger din egen kropsvægt og det vil foregå på tid. Dvs. hvis man bliver bedt om at tage en øvelse i 30 sekunder, så vil der være nogle til træningen som kan udføre 20 og nogle som kun kan lave 2, men alle er færdige på samme tid.

Vi starter med opvarmning, lidt gak og løjer, dagens træningsforløb, for til sidst at lave udstrækning med lidt inspiration/citater til attituden.

Du kommer til at høre meget mere på intro-samtalen, hvor du også får din første bodyscanning.

Det er desuden bevist at det er nemmere at gennemføre, hvis du starter din nye livsstil sammen med en anden person. Så hvorfor ikke udfordre en ven eller veninde, så I kan følges ad. Det gør det bare endnu sjovere!

De 199,- i registreringsgebyr for deltagelse i udfordringen , indeholder:

 • 10 x 1 times udendørs træning
 •   2 x Fit-test

Personlig intro-samtale med en af vores dygtige coaches som omfatter:

 • Bodyscanning
 • Gennemgang af dine nuværende spisevaner
 • Adgang til lukket Facebookgruppe med inspiration, fællesskab, motivation og sparring
 • Præsentation af din kickstartpakke, der inkluderer Herbalifes effektive SuperShakes, proteinbarer og energitilskud

BEGRÆNSET ANTAL PLADSER TIL RÅDIGHED ...

GET FIT Challenge Vilkår og betingelser

1. Bemærk at der ved al motion kan være en risiko for at få skader, men at det er dit eget ansvar.

  Vildt FIT Rødovre/Brøndby bærer ikke ansvaret for eventuelle skader, som du pådrager dig under din træning. Derfor anbefaler vi at du kun presser dig selv til et niveau, hvor du ikke bliver utilpas. Hvis du føler ubehag eller bliver svimmel bør du holde inde med træningen eller tilpasse intensiteten. 
  Personer med en dårlig eller tvivlsom sundhedsmæssig tilstand er muligvis ikke egnede deltagere i GET FIT Challenge.

  2. Ved din tilmelding erklærer du, at du:

   - er fysisk velfungerende og er i en god sundhedsmæssig tilstand eller

   - har fået grønt lys efter en samtale med egen læge - til at deltage i en normal motions rutine.

   - ved at alle øvelser varetages af dig på din egen risiko.

   3. I forbindelse med træninger tages der billeder til inspiration. Disse kan blive anvendt på Facebook, primært i den lukkede Vildt FIT Rødovre/Brøndby Facebook gruppe.

   4. GET FIT Challenge handler om resultater og teamwork i et positivt miljø. Derfor forventes det at du som deltager møder op til start og slutscanninger undervejs i de 6 uger, har en positiv attitude og at du derved bidrager positivt til fællesskabet. Vi forbeholder os retten til at kunne afvise deltagere, der ikke lever op til disse forventninger.

   5. GET FIT Challenge er et opfølgningskoncept for kunder, der anvender Herbalifes produkter som en del af en sund og aktiv livsstil, hvor andre deltagere også har fået mulighed for at tilmelde sig. Der vil være begrænsede pladser på et GET FIT hold, hvorfor vi forbeholder os retten til at prioritere pladserne til kunderne.

   6. Da 80% af dine resultater kommer fra kosten, SKAL alle nye deltagere deltage til ernæringsvejledning indenfor de første fjorten dage.    Øvrige

    • Børn under 15 år kan følges med en voksen, som er tilmeldt GET FIT .
    • Inkl billet til FIESTA: 50 kr. af registreringsprisen går til indgang til FIESTA hvor du bliver anerkendt og kan vinde præmier 
     De øvrige beløb bliver anvendt til udgifter som, afslutningsfest, trykning/print osv.
    • Indtil den første registreringsaften vil der være mulighed for at opnå fuld refundering af deltagergebyret på 199 kr. Herefter vil der ikke kunne gives refundering.
    • På registreringsaftenen vil der være grundig information og eventuelle yderligere spørgsmål vil blive besvaret.
    Billet Salg lukket