Gin & Diamanter

26 mar 2020 kl. 18:00 - 21:30

Herkules Pavillonen, Georg Brandes Plads 3, 1307 København

Kom med til en forførende aften omgivet af gin, diamanter og royal luksus. En aften hvor det overdådige er i centrum og hvor vi hylder de finere ting i livet, i et lille eksklusivt selskab midt i Kongens Have.

Iben Diamant og Christian Von Arenstorff inspirerer og guider dig gennem en smagsmæssig og sanselig oplevelse, når det bedste fra de to verdener bliver kombineret til en luksuriøs aften.

Christian Von Arenstorff er certificeret diamanthandler. Han fortæller historier fra de store diamantbørser og giver tips og tricks, hvis du selv skal på diamant-indkøb. Bestsellerforfatter Iben Diamant akkompagnerer fortællingerne med luksuriøse ginoplevelser fra børsernes nærområder. Og stedets dygtige kokke har sammensæt et udvalg af delikate petit fours.

I al beskedenhed, en aften langt udover det sædvanlige, hvor vi for en stund hylder magt, status og eksklusivitet i næsten royale rammer.

Praktiske detaljer

  • Du kan købe den smagte gin samt et udvalg af diamantsmykker på aftenen til gode priser
  • Du kan booke et privat møde med Christian for specialfremstillede smykker
  • Du får 5 eksklusive ginner, serveret som hhv. 2 cocktails og 3 i smageglas og som gin/tonic
  • Der vil i løbet af aftenen blive serveret en mindre snack. 

Da Kongens Have lukker kl. 19 i marts følges alle gæster ud af haven og lukkes ud på hjørnet af Sølvgade og Kronprinsessegade.

Om Iben Diamant
Iben Diamant er bestsellerforfatter til 4 bøger om gin og har siden 2015 stået i spidsen for de mest eksklusive og nytænkende ginoplevelser herhjemme. Iben driver sitet whynotgin.dk og er medstifter af premium abonnementet Ginkassen.dk. Find Iben på whynotgin.dk

Om Christian Von Arenstorff
Christian er uddannet og certificeret diamanthandler og hjælper folk med at skræddersy drømmesmykker til fair priser. Han betegner sig selv som perfektionist og nørd med en ekstraordinær sans for detaljen.
Find Christian på Instagram: @diamondsbyvonarenstorff 

Om Hercules Pavillonen
Hercules Pavillonen er et tidligere kongeligt lysthus, placeret for enden af Kavalergangen i Kongens Have i København. Hercules Pavillonen har direkte udsigt til Rosenborg, hvor de danske kronjuveler opbevares i kælderen. Mere royalt bliver det næsten ikke. Tjek deres Instagram: @herkulespavillionen

OBS
Alle deltagere skal være fyldt min. 18 år