Gin & Tapas på Tapasbaren

eventet sluttede

Gin & Tapas på Tapasbaren

Billetter fra DKK 299,00

Dato

05 jun 2014 kl. 19:00 - 20:30

Beskrivelse

Torsdag den 5. juni går Tapasbaren og En Verden af Gin all in på spansk ginkultur. Oplev festlige gintonicas kombineret med Tapasbarens lækre tapasretter i en smagning udover det sædvanlige.

50/50 gin og tonicvand, store isterninger, servering i bourgogneglas, og masser af garniture. Jeg har skrevet det før: den spanske ginkultur er festligt, flamboyant og yderst velsmagende. Og nu har du mulighed for at opleve det på egen krop, når En Verden af Gin og Tapasbaren afholder en smagning med spansk gin og tapas.

Til arrangementet går vi all in på den spansk ginkultur med servering af gintonica sammen med lækre tapasretter. I løbet af smagningen serveres tre forskellige gintonica lavet på tre forskellige spanske gins og tonicvand. Dertil serveres en række tapasretter, der passer særligt godt til gin.

Arrangementet afholdelse torsdag den 5. juni kl. 19.00 til 20.30 hos Tapasbaren i København, adresse: Dronningens Tværgade 22, 1302 København K.
Deltagelse koster 299 kroner (plus Billetto-gebyr). Alle deltagere skal være fyldt 18 år ved arrangementets start.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .