Gin & Tonic Cruise 4/5 kl. 17.15-18.30

Event aflyst

Gin & Tonic Cruise 4/5 kl. 17.15-18.30

Billetter fra DKK 275,00

Sted

Dato

04 maj 2019 kl. 17:15 - 18:30

Beskrivelse

WhyNotGins populære Gin & Tonic Cruises er blevet endnu bedre!
Vi har hele tiden serveret G&Ts i verdensklasse, men nu har bådene også fået en væsentlig opgradering.


Se flere afgange her: https://www.billet.dk/gin-&-tonic


Tag med på Gin & Tonic Cruise – læn dig tilbage og nyd vinden i håret, havets skumsprøjt og 3 vidunderlige Gin & Tonics.

Vi sørger for kulturelle input fra en guide, der fortæller om de store seværdigheder vi sejler forbi, og en passende mængde gin-nørderi og fortællinger, om det der serveres undervejs.

WhyNotGin udvælger det aller bedste, vi kan komme i tanke om og garanterer 3 vanvittigt spændende og meget forskellige Gin & Tonics.

Vi glæder os utrolig meget til at se jer ombord.

Kærlig hilsen
Team WhyNotGin


Det med småt

Kom i god tid
Købte billetter byttes og refunderes ikke
Afgang fra Inderhavnsbroen, Nyhavn
Der er IKKE toiletfaciliteter ombord
Båden er overdækket i tilfælde af dårligt vejr.
Sejlturen varer ca. 60 min.
Alle passagerer skal være min. 18 år.
Vi sejler med Strommas overdækkede både.

Lokation

Inderhavnsbroen Inderhavnsbroen, Inderhavnsbroen, 1058 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .