Foto af Jez Timms @ Unsplash Foto af Jez Timms @ Unsplash
Foto af Lily Banse @ Unsplash Foto af Lily Banse @ Unsplash
Foto af Jason Wong @ Unsplash Foto af Jason Wong @ Unsplash
eventet sluttede

Gin & Tonic smagning med Fever-Tree og Copenhagen Distillery på CopenHill

DKK 150,00

Sted

Dato

21 nov 2020 kl. 14:00 - 17:00

Beskrivelse

Gin er ikke bare gin, og tonic er ikke bare tonic.

Et stenkast fra CopenHill ligger Copenhagen Distillery på hjørnet af Rafffinaderivej og Kløvermarksvej. De laver blandt andet en bred portefølje af prisvindende gins, som vi skal igennem, mixet med vores tonics.

* Orange Gin (Gin Masters Gold) og Indian Tonic.
* Bayleaf Gin (Gin Masters Gold) og Mediterranean Tonic.
* Dry Gin (Gin Masters 2xGold + Master Award) og Refreshingly Light Tonic.

Copenhagen Distillery har også udviklet en ingefær/æblegløgg med deres nye vinterakvavit, som også kan fås i baren.
Gin og Tonic smagningerne har 1 times varighed og foregår på CopenHill rooftop café.

Der er to gin og tonic smagninger: En kl. 14-15 og en igen kl. 16-17.

Vi ses til nogle spændende gin og tonic smagninger! :-)

Arrangementet er udendørs og følger selvfølgelig Sundhedsstyrelsens corona retningslinjer i forhold til antal gæster og afstand mv.

Arrangør

CopenHill er Københavns epicenter for urban mountain sport. Vi tilbyder en række outdoor aktiviteter midt i byen. Her kan hele familien være aktive sammen på ski, i løbe- eller vandreskoene eller på klatrevæggen.

CopenHill er en unik mulighed for at dyrke de aktiviteter på et niveau og i en højde, der indtil nu ikke har været muligt i byen. Vi er også et offentligt tilgængeligt rekreativt område med café, restaurant, musik og klassisk afterski stemning.

Alt sammen med byens absolut bedste udsigt.

Vi afholder events i alle afskygninger, og vi håber på at se dig/jer! :-)

Lokation

CopenHill CopenHill, Vindmøllevej 6, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .