GINA JAQUELINE - MIDT I EN DRØM

24 okt 2018 kl. 19:00 - 21:00

Teaterbio, Herlev Bygade 30, 2730 Herlev

DR3-serien "Gina Jaqueline - en sugardaters fortælling” var et kæmpe hit og hvert afsnit blev set af mere end 300.000 seere. Siden er hendes kendthedsfaktor kun vokset, og hendes fans venter i spænding på at høre nyt fra hendes liv. Her får de mulighed for at se filmen om Gina inden alle andre.

"»Det er bare så fedt at blive set, altså, det er det virkelig«.

Sådan lyder det blandt andet, når Gina Jaqueline betror sig til kameraet i en kommende dokumentarfilm om den forhenværende sugardaters liv, som vi i 2017 lærte at kende i DR3’s seriehit ‘Gina Jaqueline – en sugardaters fortælling’.

Og som Gina selv bemærker, har den efterfølgende eksponering været enorm. På under et år har hun fået udgivet en selvbiografisk bog med navnet ‘Se mig’, og nu er der altså en 70 minutter lang dokumentarfilm på vej under titlen ‘Gina Jaqueline – midt i en drøm’, der netop har fået sin første trailer.

Filmen følger Gina før, under og efter tv-serien løb over skærmene i de danske stuer i 2017. Gina har mødt en stor kærlighed, som vender op og ned på hendes tilværelse, samtidig med at hun skal forlige sig med at være blevet et kendt ansigt. Det er hendes spraglede personlighed, familieforhold og nye kendisstatus, der er omdrejningspunktet i dokumentaren, som er instrueret af Sofie Lange, der også var med på holdet bag tv-serien." (Fra Soundvenue)

Billet

Salg lukket