Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Ginsmagning i København

eventet sluttede

Ginsmagning i København

Billetter fra DKK 449,00

Sted

Dato

09 mar 2022 kl. 18:00 - 21:00

Beskrivelse

Gin har de senere år oplevet en popularitet som aldrig før, og med god grund. Kom til smagning og oplev den store smagsforskel der er på forskellige gin, og lær hvorfor gin ikke bare er gin. Vi snakker lidt om innovation inden for gin, og hvad de forskellige producenter gør for at deres gin smager præcist som den gør. Du hører lidt om gintraditioner, og hvorfor gin og tonic er relevant mod både gigt, astma, influenza, blærebetændelse og malaria. Vi smager desuden forskellige tonics, og diskuterer hvordan man vælger den bedste tonic til sin gin. Og det gør vi med denne fremragende menu (forbehold for ændringer):

 • Red Door Winter Edition – et whiskydestilleri kan også lave fremragende gin!
 • Smagning.com Classic London Dry Gin – vores egen populære gin!
 • Smagning.com Garden Gin – ny, dansk gin med rod i de danske haver!
 • Citadelle Gin – fransk prisbelønnet gin fra cognachuset Maison Ferrand!
  • Badachro Storm Strength Gin – skotsk gin på stormstyrke!
  • Smagning.com Velvet Pink Gin – smagen får solen til at skinne, uanset vejret!
  • Mixers – 2 high end tonics fra engelske Artisan Drinks Company!

  Vi starter med lidt af Restaurant Romarins lækre mad, så vi ikke smager på tom mave. Drikkevarer efter eget valg til maden kan tilkøbes på stedet.

  Lokation

  Restaurant Romarin Restaurant Romarin, Ryesgade 90, 2100 København

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .