Ginsmagning | Kitchen Living Dining | København

Event aflyst

Ginsmagning | Kitchen Living Dining | København

Billetter fra DKK 399,00

Sted

Dato

02 sep 2022 kl. 16:00 - 17:30

Beskrivelse

Kunne du tænke dig at blive lidt klogere på gin? Hos Kitchen Living Dining har vi inviteret ginspecialist, Michael Sperling, ind til en hyggelig eftermiddag, hvor du kan lære mere om gin.

Michael vil gennemgå seks gins, deriblandt to gin fra det danske gindestilleri, Njord Gin.

For at afslutte eftermiddagen på bedste fredagsmanér vil vi og Michael servere to cocktails lavet på Njord Gin fra ginsmagningen.


De 6 Gin du vil smage og høre meget mere om:

Njord Gin Distilled Mild Wildness

Utæmmet smagsoplevelse med hyben, lavendel, enebær, brændenælde og citronskal. Denne milde gin er skræddersyet til frugtige, sommerlige og læskende cocktails.

Njord Gin Distilled Mother Nature

Hvordan smager den danske natur? Som en af de første ginner i landet fortolkede Distilled Mother Nature fra Njord Gin den danske natur i form af gin. Skovmærke, rønnebær, gran og selvfølgelig enebær præger denne særlige danske gin.

Four Pillars Rare Dry Gin

Krydret, frisk og ren. Four Pillars Gin har med sædvanlig australsk charme fundet den gyldne vej mellem stort enebærpræg og Aussie særegne ved at benytte unikke australske ingredienser i opskriften.

Hernö Dry Gin

Som at træde ind i en fyrrenåleskov i en nordsvensk skov på en frostklar morgen. Svenske Hernö Gin har egenhændigt defineret den svenske ginstil siden lanceringen i 2012 og gjort Sverige til landet alle snakker om i ginverdenen.

Malfy Gin Con Limone

Amalfikysten er ikke bare indbegrebet af italiensk skønhed og luksus - det er også verdenskendt for dets store, saftige citroner, som danner basis for den frugtige Malfy Gin Con Limone.

Citadelle Gin

Franske Citadelle Gin fra Cognac er mild, frisk og letkrydret med græsset fyrrenål, appelsin, peber- og anis-spice. Og så var den med til at kickstarte den moderne ginbølge, vi alle nyder godt af i disse år, da den blev lanceret i 1996.

Alle deltagere skal være fyldt 18 år ved arrangementets start.

Købte billetter kan ikke byttes eller refunderes.

Arrangør

’Kitchen Living Dining’ Concept Store præsenterer et unikt udvalg af produkter fra en række boligbrands inden for interiør, køkken, borddækning og bad. Det er danske topbrands, som præsenteres med det fulde sortiment, og serviceniveauet er højt, når personalet guider gæsterne gennem de forskellige universer med kompetent og faglig vejledning om varerne. Der vil løbende være spændende demonstrationer og events i butikken.

Lokation

Niels Hemmingsens Gade 28, 1153 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .