Log ind / Opret

Ginsmagning på Kruts Karport med Smagning.com

14 mar 2017 kl. 19:00 - 21:00

Kruts Karport, Øster Farimagsgade 12, 2100 København


Smagning.com inviterer i samarbejde med Kruts Karport til ginsmagning.

Vi lærer lidt om hvordan man dufter og smager god spiritus, så man får mest muligt ud af den gin vi har i glassene. Og det praktiseres straks med denne menu (forbehold for ændringer):

  • Ransom Old Tom Gin – Fra det nordvestlige USA kommer denne søde, krydrede og lagrede gin, der illustrerer både gin-kategoriens udvikling og hvad der sker, når man laver en gin rettet imod cocktails frem for tonic!
  • Isle of Harris Gin – "Danmarkspremiere": For første gang i Danmark er denne gin fra det yderste Skotland med på en ginsmagning. Produceret med overvejende lokale ingredienser herunder sukker-tang!
  • Moesgaard Dry Gin – En ny gin fra Moesgaard på fyn. En meget kompromisløs gin destilleret på en hvede-baseret basespiritus, hvilket giver en kraftig og meget karakteristisk profil!
  • ELG Gin no 1 – En dansk gin fra Nordsjælland, som kun er destilleret med tre ingredienser (herunder gulerod!), men tilsammen med en utroligt dygtig destillatør giver det en utroligt cremet og behagelig gin!
  • ELG Gin no 2 – Nyeste skud på stammen fra ELG, som er den almindelige ELG #1, hvor der er udblødt hele enebær i efter destillationen. Den får en mørk farve og en endnu mere cremet og fyldig smag. Selvfølgelig med meget tydelige enebærnoter!
  • Mixers – 2 forskellige spændende tonics fra Erasmus Bond!

Vil du have lidt at spise inden smagningen? Køb en billet, der dækker både mad og smagning, og start med en portion af Krut's Karports berømte chili (serveres fra kl 18). Drikkevarer efter eget valg kan tilkøbes på stedet.

Smagning kl 19:00

Salg lukket


Spisning kl 18:00 med efterfølgende smagning

Salg lukket

Jakob Bruhns

Partner, Smagning.com