Ginsmagning på Kruts Karport med Smagning.com

25 apr 2017 kl. 19:00 - 21:00

Kruts Karport, Øster Farimagsgade 12, 2100 København

Smagning.com inviterer i samarbejde med Kruts Karport til ginsmagning.

Vi lærer lidt om hvordan man dufter og smager god spiritus, så man får mest muligt ud af den gin vi har i glassene. Og det praktiseres straks med denne menu (forbehold for ændringer):

  • Jensen London Dry – En meget ren og enkel (men ikke simpel) gin fra danskeren Christian Jensen, der nu destillerer i London som en af de første i nyere tid!
  • Isle of Harris Gin – Den yderst succesfulde og populære gin fra de Ydre Hebrider i Skotland. Produceret med blandt andet lokalt høstet sukker-tang!
  • Gin del Professore Monsieur – en italiensk gin med inspiration fra de berømte og berygtede "bathtub gins", der blev til under forbudstiden i USA!
  • Citadelle Gin Reserve – En fransk perle, der er både vinder frem. Lagret i 6 måneder for at lave en blød og afrundet gin!
  • Zuidam Old Tom – En lagret gin fra Nederlandene som opfandt gin, der oveni købet har ligger ca. 9 måneder på et egetræsfad. De kan stadig lave sublim gin på dén egn!
  • Mixers – 2 high end tonics fra belgiske Erasmus Bond!

Vil du have lidt at spise inden smagningen? Køb en billet, der dækker både mad og smagning, og start med en portion af Krut's Karports berømte chili (serveres fra kl 18). Drikkevarer efter eget valg kan tilkøbes på stedet.

Smagning kl 19:00

Salg lukket

Spisning kl 18:00 med efterfølgende smagning

Salg lukket

Dennis Klindrup

Stifter & Partner, Smagning.com