Ginsmagning på Kruts Karport med Smagning.com

12 sep 2017 kl. 19:00 - 21:00

Kruts Karport, Øster Farimagsgade 12, 2100 København

Oplev den store smagsforskel der er på forskellige gin, og lær hvorfor gin ikke bare er gin. Vi hører lidt om traditioner og innovation inden for gin, herunder hvad de forskellige producenter gør for at deres gin smager præcist som den gør. Vi smager desuden forskellige tonics, og diskuterer hvordan man vælger den bedste tonic til sin gin. Og det gør vi med denne fremragende menu (forbehold for ændringer):

  • Hedgehog Gin – Med den vildeste historie, omend ikke er specielt ginrelateret!
  • Jensen London Dry – En meget ren og enkel (men ikke simpel) gin fra danskeren Christian Jensen, der nu destillerer i London som en af de første i nyere tid!
  • Isle of Harris Gin – Den yderst succesfulde og populære gin fra de Ydre Hebrider i Skotland. Produceret med blandt andet lokalt høstet sukker-tang!
  • Citadelle Gin Reserve – En fransk perle, der er både vinder frem. Lagret i 6 måneder for at lave en blød og afrundet gin!
  • Gin del Professore Monsieur – en italiensk gin med inspiration fra de berømte og berygtede "bathtub gins", der blev til under forbudstiden i USA!
  • Zuidam Old Tom – En lagret gin fra Nederlandene som opfandt gin, der oveni købet har ligger ca. 9 måneder på et egetræsfad. De kan stadig lave sublim gin på dén egn!
  • Mixers – 2 high end tonics fra belgiske Erasmus Bond!

Vil du have lidt at spise inden smagningen? Køb en billet, der dækker både mad og smagning, og start med en portion af Krut's Karports berømte chili (NB: serveres kl 18). Drikkevarer efter eget valg kan tilkøbes på stedet.

Smagning kl 19:00

Salg lukket

Spisning kl 18:00 med efterfølgende smagning

Salg lukket

Dennis Klindrup

Stifter & Partner Smagning.com, spiritusentusiast og livsnyder