eventet sluttede

Giv Klimaet Lov: Borgermøde i Viborg om fremtidens klimapolitik

Gratis

Sted

Dato

23 apr 2019 kl. 19:00 - 21:15

Beskrivelse

Giv Klimaet Lov: Borgermøde om fremtidens klimapolitik 

Danmark skal have en ny klimalov – og danskerne skal hjælpe med at skabe den.

Derfor sætter regeringen gang i en stor høring af danskerne. Vi opfordrer alle, som har gode ideer til fremtidens klimapolitik, til at bidrage.

Fordi klimaforandringerne er vores fælles ansvar, og i Danmark er vi ambitiøse omkring løsningerne.

Her på siden kan du tilmelde dig borgermødet i Viborg, hvor du har mulighed for at mødes med Energi-, Forsynings- og Klimaminister Lars Chr. Lilleholt, centrale politikere, eksperter og meningsdannere for at fortsætte debatten om, hvordan vi i Danmark skal løse klimaudfordringen. 

På kampagnesiden www.givklimaetlov.dk kan danskerne komme med deres bidrag digitalt, og sammen med borgermødet i Vordingborg og et borgermøde i Viborg, vil de mange bidrag danne udgangspunktet for en den store folkehøring, der afholdes i efteråret 2019.

Resultatet af dette arbejde vil være fundamentet for udformningen af forslaget til Danmarks nye klimalov, som efterfølgende vil blive fremsat i Folketinget.

Indhold for borgermødet 

 • Velkomst v. Gertrud Højlund, Energi-, Forsynings- og Klimaminister Lars Chr. Lilleholt & borgmester Ulrik Wilbek
 • Oplæg 1 v. Jacob Krog Søbygaard fra Klimarådet, efterfølgende diskussion ved bordene og opsamling
 • Oplæg 2 v. Nikolaj Bang Høfler fra Ungeklimarådet, efterfølgende diskussion ved bordene og opsamling
 • Afrunding v. Energi-, Forsynings- og Klimaminister, Lars Chr. Lilleholt

Mulighed for uformel snak med deltagere.

Sted:

Viborg Gymnasium & HF, Sportshallen

Skaldehøjvej 12

8800 ViborgTid:

Kl.19-21.15

Deltagelse:

Deltagelse er gratis. Der er et begrænset antal billetter.

Arrangør

Lokation

Viborg Gymnasium & HF, Sportshallen Viborg Gymnasium & HF, Sportshallen, Skaldehøjvej 12, 8800 Viborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .