eventet sluttede

Giv slip- Kvindecirkel & Cacaoceremoni ( KUN FOR KVINDER)

DKK 250,00

Sted

Dato

06 sep 2020 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

Ved denne kvindecirkel har vi fokus på det indre barn og indre ro. 
Der vil i den forbindelse være lækre snacks, ceremonial cacao og en blid guidet meditation som vil få dig helt ned i kroppen og give dig værktøjer til at slippe gamle overbevisninger.
Derudover har vi nogle skønne vejrtrækningsteknikker vi gerne vil dele med dig, som afstresser kroppen og nervesystemet.

Til alle vores kvindecirkler vil der være mulighed for at trække orakel kort med et budskab til dig, som kan hjælpe dig med at sætte en intention med den kommende tid, vi besvare gerne på de spørgsmål du måtte have undervejs og sørger for det er et trygt rum for alle kvinder.

Vi glæder os til at modtage dig og dit indre barn. 

Lizanaia & Ditte

Arrangør

Lokation

Syrenhaven 30, 4622 Havdrup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .