GivOrdLyd! 2022 - Støtte koncert for DK's unge

eventet sluttede

GivOrdLyd! 2022 - Støtte koncert for DK's unge

Sted

Dato

25 maj 2022 kl. 17:30 - 22:00

Beskrivelse

!!OBS!! I TILFÆLDE AF REGN SKAL I IKKE BLIVE VÅDE - VI OPSÆTTER TAG VED SCENEOMRÅDET !!OBS!!

Endnu engang skal ungdommens fejres, hyldes og høres! Det sker, når headspace Danmark igen inviterer til GivOrdLyd! 2022 – en støttekoncert for DK’s unge, hvor vi sætter fokus på unges mentale helbred og rettigheder i samfundet.

Det bliver som sidste år et brag af en fest med hyggelig festivalstemning, foodtrucks, havudsigt og et super line-up af etablerede kunstnere og kommende stjerner, hvor vi har sammensat et line-up af tidligere GivOrdLyd! -artister og nye artister.

Hele herligheden foregår den 25. maj på Halvandet i København med udsigt udover vandet og med havnebusser fra Kongens Nytorv, der går lige til døren. Psst! - det er helligdag dagen efter, så det gør heller ikke så meget, at det bliver lidt sent ;-)

Og på aftenen vil der også være inspirerende og rørende taler fra unge, der har noget på hjerte og som godt vil sætte fokus på, hvordan det er at være ung i et samfund præget af præstationspres, karakterræs og manglende fokus på unges mentale trivsel. Vi skal nemlig sammen sætte fokus på unges RET til et sundt mentalt helbred og et bekymringsfrit ungdomsliv. 


!! DØRENE ÅBNER KL. 16.00 !!

Slagets gang vil blive styret af radiovært og journalist Ida-Sophia, der vil sørge for at skabe et rum, hvor der er plads til vores inderste følelser, frustrationer, håb og drømme. En atmosfære, hvor der er plads til alle præcis som vi er, når hun tager jer godt gennem aftenens program.

Vi glæder os til sammen med jer at hylde ungdommen, fejre hinanden og sætte vores unge fri, når vi giver ungdommen mikrofonen den 25. maj.

Find Facebook eventet: https://fb.me/e/4FfqzY8tT


PROGRAM

16:00 DØRENE ÅBNER
17:25 IDA-SOPHIA VELKOMMEN
17:30 BATHSHEBA
18:00 TALE ALMA TYNELL, HENRIETTE GRUNDTMANN
18:15 MAGS
18:45 TESSA
19:15 TALE SOFIE OG AMALIE / FREDERIKSVÆRK GYM
19:20 TALE STUDENTEROPRØRET, MORTEN LEVINSEN OG OLIVER ANTON
19:30 ROSEELU
20:00 PAUSE
20:20 ERICKA JANE
21:00 LAMIN
21:30 ARTIGEARDIT

22:00 TAK FOR I AFTEN

OBS: Når først din billet er scannet til eventet, kan du ikke gå ind og ud fra venue! Så husk alt, du skal bruge, inden du går ind til festen :-)

Arrangør

I headspace tilbyder vi rådgivning til børn og unge i alderen 12 til 25 år. Det er gratis, anonymt og uforpligtende. Vores mål er at skabe trygge rammer, hvor de unge kan få hjælp til at finde løsninger på de problemer, som de oplever. Intet er for stort eller for småt – vi er nogen at tale med, og de unge bestemmer, hvad vi skal tale om. Ofte er få samtaler nok. Andre gange skal der flere samtaler til. Og nogle gange, når den unge har brug for mere eller andet end headspace, så bygger vi bro til et andet relevant tilbud.

Lokation

Halvandet Halvandet, Refshalevej 325, 1432 Købehavn

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .